Magazin

Didem Soydan iç çamaşırı giymemeye and etmiş! Bağcılar gencine bakın hele Nişantaşı üstsüzleri arasında

Birbirinden cesur pozları ve polemiklere yol açacak açıklamaları ile bir de geçmişi ve geleceğinin sorgulandığı ünlü manken Didem Soydan, adeta nefesleri kesecek fiziğini sunmaktan çekinmiyor.

Dekoltenin çok yakıştığı ünlüler arasında yer alan Didem Soydan adeta göz doldurur güzelliği ve kendinden emin halleri ile çok seviliyor.

Bağcılar’dan Nişantaşı’na kadar uzanan ünlülük yolculuğunda ne estetikler ne operasyonlar geçirdiği bilinmeyen Didem Soydan nü açıklamaları ile de çok konuşuluyor.

Burak Deniz ile medya aşkı yaşadığı iddialarıyla geçtiğimiz yıllarda çok konuşulan Didem Soydan yine yaptı yapacağını.

Özellikle de fantezi ayakkabı olduğunu komik bir ifade ile açıklayan Didem Soydan’ın o cesur pozlarına bir yenisi daha eklendi. Görenler beğeni butonuna basamadan geçemedi. Hatta öyle ki Didem Soydan takipçileri bu görüntüden o kadar utandıklarını söylediler ki elim ile paylaşımı kapattım’ yorumları bile mevcut idi.

İç çamaşırsız pozlarının çok konuşulduğu Didem Soydan güzelliği ile gözde isimler arasında yer alıyor.

Burak Deniz ile ayrılması akabinde sürekli soyunuyor yorumlarına maruz kalan güzeller güzeli isim Didem Soydan, geçtiğimiz günlerde bir klip çekimi için kamera karşısına geçmiş ve o derin yırtmaçlı elbisesi kasıklarına kadar gösteriyor dedirtmişti.

Sosyal medyayı sallayan Didem Soydan’ın çılgınlıkta sınır tanımadığı gibi çılgın paylaşımlarda da sınır tanımadığı bilinmekte.

Ünlülerin iç çamaşırsız hallerinin medyaya sızdığı ve Didem Soydan’ın da bu isimler arasında olduğu konuşuluyor.

Kimi ünlüler için oldukça normal olan iç çamaşırsız kıyafet giymek konusunda Didem Soydan’ın da birbirinden cesur pozları mevcut.

İç çamaşırı giymemeye adeta and etmiş ünlüler arasında olduğu konuşulan güzel manken Didem Soydan’ın o fotoğraflarını Google’ın ücra köşelerinden araştırdık.

Didem Soydan’ın o üstsüz paylaşımı ne hale geldik dedirtirken, beğeni sayısı ile yüz binlerle ifade edildi.

Hazır konu iç çamaşırsız ünlülere gelmiş iken bir kaç örnek sizlerle

Hande Ataizi geçtiğimiz zamanların en açık kişisi olarak anılırken verdiği pozlar ile de adından çok bahsettiriyordu.

Henüz genç yaşına rağmen yaşına uymayan paylaşım yapan isimlerden biri Aleyna Tilki

Didem Soydan üstsüzler kervanının en çok konuşulan isimlerden. Bunu aşağıdaki fotoğraftan anlayabilirsiniz.

 

Başa dön tuşu