Magazin

Didem Arslan sinir küpü oldu! İhbarlara itimat etti Adanalı Alev’i adeta silkeledi

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’ye gelen ihbarlar Didem Arslan’ı adeta şok ederken sinir küpüne dönen ünlü sunucu Adanalı Alev’i yaka paça stüdyodan kovdu. Geçtiğimiz haftalarda da programa katılan bir bireyi canlı yayından kovan Didem Arslan Yılmaz kıyafetinin parlaklığından şikayetçi olmuştu.

Ekranların gündüz kuşağı programlarından olan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme izleyicinin büyük dikkatini üzerine toplarken, zaman zaman iddialar ve ihbarlar birbiri ile örtüşmemekte.

Yeni döneme bomba gibi düşen isim Adanalı Alev olurken, Menajeri tarafından dolandırıldığını iddia eden Adanalı Alev Didem Arslan Yılmaz’ı adeta çileden çıkarttı.

Sinir sınırına hakim olamayan ünlü sunucu canlı yayında öyle bir şey yaptı ki! Herkes şokta kaldı.

Ünlü olmak istediğini her fırsatta dile getiren Adanalı Alev, gündeme çıkmak için ortaya menajerini attığı iddia ediliyor. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programını bunun için kullandığı düşünülen ismin menajeri tarafından dolandırıldığını argüman etmesi herkesi şok ederken sunucu Didem Arslan Yılmaz’da durumu fark etmesinin akabinde ismi canlı yayından kovdu.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’ye çok sayıda ihbar geldi

Canlı yayında Adanalı Alev ile alakalı çok sayıda yorumun geldiği iddia edilirken, Didem Arslan Yılmaz’ın yavaş yavaş çıldırma derecesine geldiği gözler önüne serildi. Menajeri olan Eyüp ve müzikçi Fatih Bulut hakkında çarpıcı tezlerde bulunan Adanalı Alev yayına damga vurdu. Alev ile ilgili çok sayıda ihbar geldi.

Didem Arslan Yılmaz programının ünlü olma yeri olmadığını söyleyerek Adanalı Alev lakaplı bayanı gelen ihbarlar akabinde programdan kovdu.

Sinirine hakim olamayan ve bu halinin de kameralara yansıdığı görünen Didem Arslan Yılmaz’ın söz konusu bayan hakkında çok sayıda ihbar geldiği ve ünlü olmak için bu programı seçtiğini söylemesi üzerine canlı yayından kovduğunu da kelam etti.

 

Başa dön tuşu