Magazin

Destan dizisi oyuncusuna Bozdağ sahip çıktı. Kuruluş Osman’a transferi gerçekleşti

Bozdağ Yapım şirketi tarihi diziler arasında oyuncu alışverişi yaparken, sezonlardır birinciliği elden bırakmayan Kuruluş Osman’a bomba gibi bir transfer gerçekleşti. Destan dizisi final kararı alması sonrasında oyuncuları bir bir başka dizilere geçiyor.

ATV kanalı yeni sezona gerek yeni dizileri ile gerekse de sezon finali yapıp devam kararı aldırdığı dizileri ile bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Özellikle de sezonlardır reytingleri bırakmayan Kuruluş Osman dizi ekibi sete çıktı. Dizi plutosunda çekimi devam eden Kuruluş Osman dizi çekimlerine Malezya Kraliçesi geçtiğimiz günlerde ziyarette bulunmuş ve özellikle de dünya gündemine bomba gibi bir sezon girişi yapmıştı.

Bozdağ Yapım’ının başarılı projeleri arasında en üst sırada yer alan Kuruluş Osman’a final yapacağı öğrenilen Destan dizisinden bomba gibi bir oyuncu dahil oldu.  Destan dizisi bilindiği üzere 27. bölümü ile sezon finali yapmıştı.  Ebru Şahin ve Edip Tepeli’nin başrolünde oynadığı Destan dizisinin 28. yeni sezon ilk bölümünde final yapacağının kesinleşmesi ile birlikte Bozdağ Yapım o oyuncusuna sahip çıktı.

Destan dizisinin o destanlaşan oyuncusu Kuruluş Osman dizisi yeni oyuncuları arasındaki yerini alacak.

Destan dizisinin finali akabinde dizi ekibi son kez final çekimleri için bir araya geldi. Çok duygusal bir final yapacağı öğrenilen Destan dizisi ekibinin yeni diziler ile anlaşma yapacağı iddia edildi.

Özellikle de Kuruluş Osman dizisine transfer olacağı öğrenilen Destan oyuncusu şu sıralar çok dikkat çekiyor

Destan dizisinin Çolpan Hatun’u İpek Karapınar Destan dizisindeki başarısı ile çok konuşulurken, bunun farkında olan yapımcı Bozdağ Film sahibi Mehmet Bozdağ, oyuncusuna sahip çıktı ve Kuruluş Osman ekibine dahil oldu.

Destan’dan transfer olan İpek Karapınar’ın Kuruluş Osman dizisinde hangi karakterde olacağı bilinmiyor

Başa dön tuşu