Magazin

Derya kendini yerden yere vuracak Önder’e kızacak Kenan’a yakınlaşacak! Tozluyaka 10. bölüm herkesi sarsacak

Tozluyaka 10. bölüm detaylarına ulaşılıyor. Tozluyaka 10. bölümü herkesi şok edecek detaylara ev sahipliği yapacak.

Tozluyaka dizisi yayınlandığı gün olan Pazartesi akşamı yeni sezon dizisi başlayacak olan Yasak Elma’nın yayın günü olması ve dizinin kısa süre sonra başlayacak olması sebebi ile birlikte günü değişmişti.

Tozluyaka artık Pazar akşamları bizlerle birlikte olacakken, dizinin ilerleyen bölümleri ile alakalı bir çok detaya da ulaşılıyor.

Hakkında yeni sezonda devam edecek mi? Tozluyaka final yapacak mı ?gibi sorular izleyicinin kafasını karıştırırken, hatta Tozluyaka finalinde neler olacağı bile çok soruluyor.

Tozluyaka bir kaç bölüm içerisinde Kenan eskisi gibi Derya ile bir arada olmak isteyeceği çok konuşuluyor.

Tozluyaka 10. bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak. Tozluyaka dizisinin nasıl gelişeceği olaylar nasıl işleyişini devam ettireceği de dizinin hayranları tarafından merak ediliyor.

Sosyal medyaya sızan bilgileri herkes bilir. herkese ulaşmasa da Tozluyaka dizisi hakkında elimize geçen bir kaç spoilerı sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Kötü karakter olarak tanınan Kenan aslında iç bütünlüğü ile Tozluyaka ilerleyen bölümlerde Derya’nın aklını çalmaya çalışacak.

Ali henüz Tozluyaka Kenan’ın babası olduğunu bilmiyor Ancak Derya’nın evinde devam eden çekimler sosyal medyaya sızdı ve Kenan Derya ve Ali evde yemekteler. Ve öyle ki Kenan’ın yarattığı ortam sonrasında Derya’dan yeni bir şans isteyeceği anlara şahitlik edeceğiz.

Ayla’nın Kenan’a yaklaşma çabaları Kenan’ın durdurma isteği ve Derya’nın da Nesrin’e inanması Tozluyaka yeni bölümlerini yepyeni bir heyecana sürükleyecekken, Tozluyaka 10. bölümünde bu detaylar yavaş yavaş oluşmaya başlayacak.

Tozluyaka 10. bölümünden sonra diğer bölüm çekimleri de stok bölüm kapsamında devam ederken, Kenan Derya’ya kendisi ile yemeğe çıkması için Ali ile tehdit edecek.

Ali’ye her şeyi, anlatmakla tehdit edilen Tozluyaka’nın sevilen annesi Derya’nın ise ne yapacağı merak ediliyor.

Nesrin Derya’ya itiraf edecek

Nesrin Önder ile barışmak istiyor. Önder’in aklının ise Derya’da olduğunu biliyor. Tozluyaka son bölümde Nesrin Önder’e iftira atarken, Derya ise buna inanıp yoksa Kenan’a mı yakınlaşıyor.

Tozluyaka 10. bölüm de Derya Önder’e inandığı için kendini suçlayacak.

Yoksa Kenan ile Derya arasında bir yakınlaşma mı başlayacak. Tozluyaka 10. bölümü ile yeni gününde bu akşam ekranlarda olacak.

 

Başa dön tuşu