Magazin

Derin Talu, annesi Defne Samyeli’yi yerin dibine soktu! Yatakta yaptıkları yok artık dedirten cinsten oldu!

Başarılı oyuncu Defne Samyeli’nin kızı Defne Talu Tik Tok isimli sosyal medya uygulamasında oldukça popüler. Fenomen Defne Talu, son günlerde ki Tik Tok paylaşımları ile gündemden düşmüyor. Son paylaşımında ise yatakta elektronik sigara ile şarkı söylemesi oldukça konuşuldu.

Defne Samyeli kızı Deren Talu TikTok’ta göğüslerim küçük deyip sıyırdı! erkekler çıldırdı Kamera önünde göğüslerini açtı

Defne Talu’nun takipçileri ise bu durumu epeyce eleştirdi. Başarılı fenomenden ise konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Paylaşım sonrasında ise takipçi sayılarında ise bir miktar düşüş yaşadığı gözlerden kaçmadı. Son paylaşımın ardından ise henüz bir paylaşım yapmadı. Ancak en son paylaşımından sonra Derin Talu gündemde kalmaya da devam etti!

Defne Samyeli Konuyla İlgili Ne Dedi?

Yaz tatilinde olan Defne Samyeli geçtiğimiz günlerde verdiği pozlar ile kızı gibi gündeme düşmüştü. Tatil sırasında basına mensuplarına yakalanan güzel oyuncuya ilk olarak kızının paylaşımı hakkında ki görüşleri soruldu. Ünlü isim onlar daha genç tabi ki yapılan hareketler sosyal çevre için yanlış olsa da zamanla onlarda öğrenecekler şeklinde cevap verdi.

Öte yandan ünlü isim sözlerine gençleri biraz yalnız bırakmamız gerekiyor. Yanlışı da doğruyu da kendilerinin bulması gerekiyor diyerek sözlerine son verdi. Defne Samyeli’nin yaptığı açıklama da birçok hayranı tarafından eleştirildi. Birçok kişi eğitim ailede başlamalı şeklinde yorumlarda bulundu. Bu da Derin Talu’nun ilgi çekici bir karakter olarak karşımıza çıkmasını mümkün kıldı!

Son Paylaşımdan Sonra Evlenme Teklifi Aldı

Defne Talu elektronik sigara ile yaptığı paylaşım sonrasından çok sayıda evlenme teklifi aldığı ortaya çıktı. Daha yeni 18 yaşına giren ünlü fenomen nerdeyse her paylaşım sonrasında evlenme teklifi alıyor.

Ünlü fenomenin paylaşım yorumlarına cevap vermemesi de son zamanlarda olay oldu. Diğer fenomenlerin yorumlara cevap vermesi ancak Defne Talu’nun cevap vermemesi takipçilerini oldukça kızdırdı.

Özellikle sende mi, sen nesin şeklinde yorumlar alan başarılı fenomen suskunluğuna devam ediyor. Son zamanlarda ünlü fenomene gelen iş tekliflerinin arttığı bilinmektedir. Defne Talu’yu ilerleyen dönemlerde dizi ya da film projesiyle görmemiz oldukça muhtemel.

Derin Talu yok artık dedirtti! Yatakta öyle bir twerk yaptı ki! Aman defne samyeli görmesin! “o nasıl bir poz?

Başa dön tuşu