Magazin

Demet Özdemir’in yeni dizisi sahneleriyle olay yaratmaya devam ediyor! Şimdi de ünlü oyuncunun kendini tatmin ettiği anlar şoke etti

Disney Plus’ın yeni dizilerinden biri olan Dünyayla Benim Aramda dizisinin sahneleri gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Koç ile görkemli bir düğünle dünya evine giren Demet Özdemir’in sahnelerinden sonra, Hafsanur Sancaktutan‘ın mastürbasyon yaptığı o anlar olay oldu. Detaylar haberimizin devamında…

Başollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Metin Akdülger ve Hafsanur Sancaktutan’ın olduğu Dünyayla Benim Aramda dizinin sahneleri gündemden düşmüyor. Yeni gelin Demet Özdemir’in sevişme sahnelerinden sonra şimdi de Sancaktutan’ın kendini tatmin ettiği anlar olay oldu.

Böyle sahne görülmedi

Dünyayla Benim Aramda, Hülya Gezer tarafından Disney+ için oluşturulan ve 14 Eylül 2022 tarihinde yayımlanmaya başlayan dram ve romantik türdeki Türk internet dizisidir. Yayınlandığı günden itibaren cesur sahneleri ile gündem olan yapım, Sinem karakterinin patronuna aşık olup onu düşünerek kendini tatmin ettiği sahne ağızları açık bıraktı. Geçtiğimiz haftalarda dünya evine giren Demet Özdemir’in de Buğra Gülsoy ile sevişme sahneleri çok konuşulmuştu.

Djital platformda yayınlanan dizinin alışılmışın dışında lan sahneleri ise oldukça dikkat çekti. Geçtiğimiz aylarda ülkemizde yayın hayatına başlayan ve ünlü oyuncular ile muhteşem bir kadro kuran Disney+ Plus içerikleri ile merak uyandırmaya da devam ediyor. Dünyayla Benim Aramda dizsinde Sinem karakterine hayat veren Hafsanur Sancaktutan’ın o iddialı sahnesi herkesi şaşkına çevirdi.

Başa dön tuşu