Magazin

Demet Özdemir’in mini elbiseli tekne pozları yürekleri hoplattı! Oğuzhan Koç baktı olmuyor! Bunu yaptı

Geri bıraktığımız günlerde ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile nişanlanan Demet Özdemir şarkıcıyla çıktıkları bir nevi ön balayı diyebileceğimiz tekne turundan eğlenceli anları sosyal medya hesapları üzerinden sevenleri ile paylaşıyor. En son attığı postta Demet Özdemir mini elbisesi ile poz verdi.

Gelini bile gölgede bıraktılar! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un görkemli düğününde ünlü kadınlar şıklıkta birbirleriyle yarıştı

Verdiği poz hayranlarından oldukça olumlu yorumlar aldı. Güzelliği ile göz dolduran oyuncu bu fotoğrafıyla binlerce beğeni alırken Oğuzhan Koçtan yorum gecikmedi. Oldukça sevilen çift oldukça yoğun olduklarını ve kısa süre içinde yeniden çalışmalarına döneceklerini bildirdi. Birbirlerine oldukça yakışan ikilinin verecekleri yeni pozlar merak konusu oldu.

Paylaşımları Çok Beğeniliyor

Sosyal medyanın sevilen çiftlerinden biri olan Koç ve Özdemir mutlu bir birlikteliğe imza attılar. İlişkilerinin henüz ne yönde ilerleyeceği tam olarak bilinmeyen çiftin yaptığı paylaşımlar hayranları tarafından oldukça beğeniliyor. Hayranlarını merakta bırakmayan Özdemir adeta her gün İnstagram üzerinden yeni fotoğraflar atıyor. Bunun yanında açıklamalarla hayranlarının merak ettiği noktaları da aydınlatan Özdemir geleceğe yönelik açıklamalarda da bulunmayı ihmal etmedi.

Yoğun bir tempoyla çalıştıklarını ifade eden sanatçının evliliği çok uzatmayacağı ve yaz bitmeden önce dünya evine girebilecekleri düşünülmekte. Hayranları da çiftten gelecek mutlu haberleri merakla beklemektedir. Bu arada tatilin keyfini çıkarmayı da ihmal etmeyen Demet Özdemir bir yandan da vermiş olduğu pozlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarılıyor!

Tatilin Keyfini Çıkarıyorlar

Yaptıkları paylaşımlara hız kesmeden devam eden çift yoğun çalışma hayatlarına bir ara verip birlikte güzel bir tekne tatili yapma kararı aldı. Tatillerinden her gün eğlenceli ve mutlu anları paylaşan çifti olumlu yorumlarıyla hayranları da yalnız bırakmıyor. Ayrıca bu paylaşımlarda Özdemir güzelliğini ön plana çıkaran paylaşımlar yapmayı ihmal etmiyor.

Demet Özdemir’in gelinliği dalga konusu oldu! Kocası bile inanamadı

Verdiği pozlarla özellikle magazin dünyasında adını duyurmayı başaran sanatçının aldığı yorumlarda birbirinden farklı oluyor. Bunun yanında ikilinin ne zaman düğün yapacakları ve düğünlerinin nerede olacağı da hayranları tarafından büyük bir merak konusu olmuş durumdadır. Bakalım yeni gündemde neler olacak!

Başa dön tuşu