Magazin

Demet Özdemir’in ablasını görenler inanamıyor! Mustafa Sandal’ın klibinde bile oynadı

Ünlü oyuncu Demet Özdemir‘in ablası da ünlü çıktı. Geçtiğimiz haftalarda şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ,le hayatını birleştiren ünlü güzelin ablası herkesi şoke etti. Bir zamanlar Mustafa Sandal’ın klibinde de rol alan abla kardeşi gibi dikkat çekiyor. Detaylar haberimizin devamında…

Son zamanlarda performansı ile dikkat çeken Demet Özdemir Dünyayla Benim Aramda filmindeki cesur sahneleri ile gündem olmuştu. Disney Plus’ın içeriklerinden biri olan dizi oldukça çok konuşulmuştu. Oğuzhan Koç ile bir barışık küs olduğu ilişkisi evlilik ile taçlandıran ünlü oyuncunun ablası da kendisi gibi ünlü çıktı.

Görenler gözlerine inanamıyor

Demet Özdemir’in ablası Derya Özdemir güzelliği ile gündem oldu. Bir dönem Mustafa Sandal’ın en çok dinlenen şarkılarından olan İsyankar’ın klibinde rol alan güzel olduğu ortaya çıktı. Klipte kısa saçlı iddialı bir kadına hayat veren Derya Özdemir olduğu ortaya çıktı. Özdemir İzmit’te yaşarken babasından gizli İstanbul’a ünlü olmak için gelmiş ve Mustafa Sandal’ın klibinde rol almış. Daha sonra durumu babası öğrenince işler karışmış. Bu durum üzerine Derya Özdemir’in annesi ve babası boşanmış. Özdemir, çeşitli markalarda modellik yapmış. Daha sonra da Yalçın Kale ile dünya evine girdi.

Başa dön tuşu