Magazin

Darmaduman dizisi nerede çekiliyor? Hangi Üniversite? Meral Çetinkaya’nın yaşadığı ev nerede?

Darmaduman dizisi FOX TV ekranlarında macerasına başlamaya hazırlanıyor. Darmaduman dizisi ile alakalı bir çok detay merakla araştırılırken, Darmaduman dizisinin nerede çekildiği Darmaduman hangi okulda çekiliyor gibi soruların yanıtları merak ediliyor.

Geçtiğimiz sezondan beri merakla izlenen gençlik dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Darmaduman dizisi çok yakında FOX TV ekranlarında başlayacak.  “Evimiz Hollywood’da” uyarlaması olarak karşımıza çıkacak olan Darmaduman dizisi ilk isim olarak ‘Gelecek Uzun Sürer’ ismi ile yayınlanacağı söylenirken sonrasında Darmaduman olarak belirlenmişti.

İzleyici şu sıralar Darmaduman dizisi nerede çekiliyor sorusu ile birlikte Darmaduman çekim mekanları neresi? Darmaduman dizisi hangi okulda çekiliyor. İşte Detaylar…

Darmaduman dizisi nerede çekiliyor? Çekim yeri neresi?

Darmaduman dizisi Ay Yapım imzasıyla Fox Tv ekranlarında yayınlanacak iken yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer ve senaryosu da Damla Serim tarafından uyarlanıyor.

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden Hafsanur Sancaktutan ile birlikte Aytaç Şaşmaz’ın başrolünde oynadığı dizi de başrolünde Aslıhan Malbora, Mert Yazıcıoğlu,  Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Aslı Orcan, Metin Coşkun ve Meral Çetinkaya da yer alıyor.

Darmaduman dizisi çoğunlukla üniversite kampüsünde süregelirken, Darmaduman dizisinin çekildiği üniversite Kampüsü Acıbadem Üniversitesi kampüsüdür.

İstanbul’a yerleşen ailenin büyükannesinin yanına taşındığı ilk bölüm de hangi semt diye sorulmakta. Meral Çetinkaya’nın yaşadığı ev nerede? sorusunun yanıtı olarak karşımıza şimdilik tarihi bir konak çıkıyor.

İstanbul Akvaryumunun yer aldığı sahnenin bir çok kere kullanılacağı da söylenirken, Darmaduman dizisi için Akvaryumdaki taş heykellerin olduğu mekan kullanım alanı olarak görülüyor.

 

Başa dön tuşu