Magazin

Çukur’un Timsah Celil’i Meli Bendeli göğüslerini yaptırdı! Son hali ağızları açık bırakıyor

Yayımlandığı dönemde oldukça izleyiciyi ekranlara kitleye ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Çukur dizisinin oyuncularından Meli Bendeli yaşadığı değişimlerle gündem olamaya devam ediyor. Bir süre önce cinsiyet değiştiren ve trans birey olan ünlü isim sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğrafları dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu son olarak göğüs ameliyatı adından söz ettirdi.

Cinsiyet değiştirdiğini sosyal medya hesabından paylaşan Meli Bendeli cinsiyet değiştirdiğini açıklaması ile gündem olmuştu. Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteri ile adından söz ettiren ve büyük beğeni toplayan Bendeli’nin hayatını ve görünüşünü tamamen değiştirmesi ağızları açık bırakmıştı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isim yaptırdığı göğüs ameliyatı ile dikkat çekti.

Değişimi olay oldu

Son olarak kendine göğüs yaptıran Meli Bendeli sosyal medya en çok konuşulan isimler arasında yer aldı. Daha çok TikTok’u kullanan Bendeli tamamen kadın olma yolunda ilerliyor. Bu durum bazı kesimler tarafından ağır eleştiriler alırken bazı kesim tarafından da normal karşılanıyor.

Değişimi ile büyük şaşkınlık yaratan Çukur’un Timsah Celil’i her adımı ile olay olmaya devam ediyor. İsmini Ahmet Melih Yılmaz yerine Meli Bendeli olarak değiştiren ünlü isim yeni hayatını düzene sokmaya çalışıyor. Cinsiyet değişikliği yapması ailesi tarafından da normal karşılandı. Annesi her zaman arkasında olduğunu ve hep destek olacağını açıkladı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Meli Bendeli, paylaşımları ile herkesi şaşkına çeviriyor. Genellikle cesur paylaşımlar yapan ünlü isim, takipçileri tarafından beğeni ve yorum da alıyor.

Başa dön tuşu