Magazin

Çukur’un ağır abisi Timsah Celil estetiğe karşıydı! O göğüs dekolteli pozu olay oldu! Hani nerde o denilenler

Çukur’un Timsah Celil’i Ahmet Melih Yılmaz yepyeni bir trans birey olarak hayatına devam ediyor. Göğüslerine estetik yaptıran olay isim çok konuşuluyor.

Çukur dizisinde hafızalara kazınan Timsah Celil karakteri ile karşımıza çıkan ve diziden ayrılır ayrılmaz trans birey olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz bunun zorluklarını yaşadığını her döneminde ağlayarak canlı yayınlar ile anlattı.

Meli Bendeli ismini alan ünlü oyuncu travesti olmanın kadın olmaktan daha zor olduğunu ifade ederken kendisine yorumlar da gecikmedi. Timsah Celil lakaplı Meli Bendeli yepyeni pozları ile de gündemin önüne geçti. Estetik operasyon yaptıran ünlü isim estetik sonrasında göğüs dekolteli pozunu takipçilerine sundu.

Kendisini sahip olduğu bedende hissetmediğini açıklaması sonrasında ben travestiyim diyen Çukur Timsah Celil’i Ahmet Melih yılmaz yeni ismiyle Meli Bendeli göğüs operasyonu sonrasında öyle bir paylaşım yaptı ki takipçileri o pozlardan anında kafasını çevirdi.

Çukur dizisinde ayrılması sonrasında hayatının değiştiği ve istediği bedene geçtiği her fırsatta açıklayan Meli Bendeli çevresinden aldığı tepkiler sonrasında psikolojisi bozulmuş ve çöküş içerisine girmişti.

Son zamanlarda özellikle de ünlü kesimden cinsiyet değiştiren birey sayısı oldukça fazla iken, aslında bunun son zamanlarda olmadığını google’ın en ücra köşelerinden bulabilmekteyiz. Meli Bendeli gündemde olan isim olarak çok konuşulurken Yeşilçam da dahi cinsiyet değiştiren ya da trans olma yolunda ilk adımı atan ünlüler vardı.

Günümüzde sosyal medyanın olması ve gözler önüne serilen hayatlar ile ivme kazanması sanki daha çok operasyon geçiren birey olduğunu ortaya atarken geçmişe bir göz atmak istedik.

Emret Komutanım Fotofato su Nil Erkoçlar cinsiyet değiştirme operasyonu sonrasında erkek olup Rüzgar Erkoçlar ismi ile tanınırken kardeşi Gül Erkoçlar’ın da abisinin izinden gittiği ve cinsiyet değiştirerek Görkem Erkoçlar ismi ile tanındığı biliniyor.

Rüzgar Erkoçlar’ın düğünün de kardeşinin düğünde olmaması hayret edilirken sonra açıklanan bilgilerde yanında duran erkek kardeşi aslında Gül Erkoçlar idi.

Ahmet Melih Yılmaz 1989 yılı doğumludur. 33 yaşında olan ünlü isim Tiyatro bölümü mezunudur. Erdal Beşikçioğlu’nun oyunundaki performansı ile tanınmaya Başlayan Ahmet Melih yılmaz, sonrasında Çukur Timsah Celil karakteri ile hafızalara kazındı.

2021 de Cam Tavanlar dizisinde de çok konuşulan isim olan Ahmet Melih Yımaz, bir süre travesti olduğunu iddia etmiş ve çevresinden de çok tepki toplamıştı.

Çukur’un ağır abisi Timsah Celil’i yaptığı travesti hali ile paylaşımı sonrasında ‘ Travestiyim diye ayol demek zorunda değilim’ dedi.

Başa dön tuşu