Magazin

Cinsiyet Değiştiren İşte Benim Stilim yarışmacısı sevgilisiyle sarmaş dolaş! Sevda Demirel çok kızacak

Sevda Demirel’in eski sevgilisi ve bir dönemin moda yarışmacılarından Doruk Doğrusöz yani Neslihan Doğrusöz yeni sevgilisi ile pozlarını paylaştı. Cinsiyet değiştirme operasyonları geçirerek hayatına erkek olarak devam eden fenomen isim sosyal medyada gündem oldu.

Bir zamanlar İşte Benim Stilim yarışmasında Neslihan Doğrusöz olarak boy gösteren fenomen isim, bir dönem Sevda Demirel ile aşk yaşıyordu. Hatta Sevda Demirel bu ilişki için büyük aşk demişti. Evlenmeyi düşünen çift biranda ayrılık kararı alarak yollarını ayırmıştı. Demirel katıldığı bir magazin programında, “Doruk’tan sonra kimse olmadı. Onu çok sevdim hayatıma giren erkeklerin en delikanlısıydı. Her şey belden aşağı yaşanmıyor. Lastiği en son Doruk patlattı, yayın yaptığım mecranın ailesinin sahibi bana ‘hayatım’ dedi diye beni terk etti. O çok çapkın benden sonra da kadınlarla oldu.” demişti.

Yeni sevgilisiyle pozunu paylaştı sosyal medya yıkıldı

Eski sevgilisini çabuk unutan Doruk Doğrusöz yeni aşkı ile paylaşımlar yapmaya başladı. Cinsiyet değiştiren isimler arasında olan Doğrusöz yaşadığı değişim ile herkesi şaşkına çevirmişti. Sevda Demirel ile de aşkı olay olan fenomen isim şimdilerde başka bir kadın ile beraber. Gizem Sertyalçın ile birlikte olan Doruk Doğrusöz aşkını sosyal medyadan ” “Hissedilen her şeye cümle kurulamıyor” şeklinde bir not yazarak paylaştı. Sarmaş dolaş çektikleri pozlarını paylaşan çift ilişkilerini de ilan etmiş oldu.

Başa dön tuşu