Magazin

Cinsel yönelimini değiştirmişti! Beren Güney Abartılı estetiğine bir de silikonlu göğüsleri dahil olunca yer yerinden oynadı

Özellikle de futbolcuların kendisine yürüdüğünü iddia edip bir çok futbolcuyu ifşa etmesi sonrasında adeta tanınan bir isim haline gelen fenomen tabiriyle tanınan Beren Güney sosyal medya paylaşımları ile çok konuşuluyor.

Barbie Beren olarak anılmak için cinsiyet değiştirmesi sonrasında olmadığı ameliyat kalmadı dedirten ve adeta bunun için de servet ödeyen Beren Güney, vücudunda değişmedik yer bırakmamış.

Yeniden sil baştan yapılmış vücudu ile Instagram hesabından paylaştığı birbirinden müstehcen fotoğrafları ile gündeme çıkmaktan çok konuşulan Beren Güney, bir dönem Aslı Enver’in aşk yaşamak üzere olduğu sevgilisi futbolcu Kerem Tuınçeri’yi kendisine sarkıntılık yaptığı iddialarıyla ifşalamıştı.

Sonrasında Mohamed Elneny’den de mesajlar aldığı ve kendisine yürüdüğünü ifade eden Beren Güney Instagram hesabı henüz mavi tik kazanamasa da takipçileri kendisinden gelecek her paylaşımı an an takip ediyor.

Beren Güney Instagram hesabında 542bin takipçisi bulunmaktayken, hesabını takip ettiğimizde birbirinden cesur pozları ile erkeklerin yüreğini hoplattığını görebiliyoruz.

Sonsuza kadar siyah giyebilirim diyen Beren Güneş kalça pozu yoruma kapalı olarak paylaşılsa da beğeni sayısından yorumları tahmin edebiliyoruz.

Sosyal medyada cesur paylaşımları ile takipçileri tarafından fenomen yakıştırması yapılan Beren Güney her yeri açık halde hikayeleri de herkesin gözlerini yerinden fırlattı.

Erkek halinin paylaşılması sonrasında ” AA erkekmiş’ yorumlarının yapıldığı Beren Güney 30’a yakın estetik operasyon geçirdiği ve bu hale gelebilmek için adeta bir servet ödediğini de söylemişti.

@Berennguney kullanıcı adı Instagramı sollayan Beren Güney abartılı ameliyatları sonrasında abartılı göğüslerini paylaşmaktan da sıkılmıyor usanmıyor.

Başa dön tuşu