Magazin

Cinsel ilişki açıklaması olay olmuştu! Didem Soydan’dan bomba değişim görseniz tanıyamazsınız

Güzel manken Didem Soydan imaj değişikliği yaptı. Geçtiğimiz günlerde cinsel ilişki açıklaması ile çok konuşulan ünlü isim sarı saçlarına veda etti. Soydan saçlarını tamamen kahve rengine boyadı. Burak Deniz birlikte olan ünlü isim son değişimi ile herkesi şaşkına çevirdi. Detaylar haberimizin devamında…

Güzelliği ve fiziği ile kendine hayran bırakan ünlü manken Didem Soydan saç rengini tamamen değiştirdi. Sosyal medya hesabından o halini paylaşan Soydan’ın yeni hali hayranlarını şoke etti.

Sarı saçları gitti 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alan Didem Soydan geçtiğimiz günlerde cinsellik açıklaması ile çok konuşulmuştu. Soydan, “En büyük hobin ve fobin nedir?” sorusuna, gülerek “Cinsel ilişkiye girmek ve girememek. Hobi olarak seks yapıyorum” cevabı üzerine birçok kişiden tepki almıştı. Soydan bir süre önce de sevgilisi Burak Deniz’in Nilperi Şahinkaya ve sevgilisine küfür edip bağırması ile de gündem olmuştu. Güzel isim şimdi de imaj değişikliği ile gündem oldu. Sarı saçları ve mavi gözleri ile dikkat çeken isimler arasında yer alan Soydan, sapsarı saçlarını kahve rengine boyadı ve uzattı. O halini sosyal medya hesabından paylaşan ünlü güzel herkesi şaşkına çevirdi. Didem Soydan’ın takipçileri koyu saçlı halini görünce inanamadı. Bambaşka birine dönüşen Soydan’ın hayranları “Yolda görsem tanıyamam” şeklinde yorumlar yaptı. Koyu saçları ile de güzel olan Soydan’ın yeni hali de büyük beğeni aldı.

İşte Didem Soydan’ın yeni hali…

Başa dön tuşu