Magazin

Cinsel eğilimini değiştirmişti! Voleybolcu Ebrar Karakurt öyle bir fotoğrafı ifşa oldu ki! sır gibi saklıyordu

Ebrar Karakurt sosyal medya hesabının aktifliği sayesinde her an ne yaptığını gören sevenleri takibi bırakmıyor. Milli voleybolcumuz, ülkemizin sayılı sporcularına öncülük eden Ebrar Karakurt, cinsiyet tercihinin farkını da zaman zaman sevgili tercihi ile duyurmakta.

‘Güneşim’ paylaşımı ile Ebrar Karakurt sevgilisi İmge Tuncer ile fotoğraflarını paylaşımı sosyal medya ve Türkiye gündemine oturmuştu.

Herkes çok sevdiği voleybolcu Ebrar Karakurt’un erkeğe benzer halini çok yakışıklı olarak yorumlarken, o saçını pembe yapmasıyla da değişik tarzını herkese göstermişti.

Sevgilisinden ayrılması sonrasında hemen yeni aşka yelken açan Ebrar Karakurt’un o yeni ve herkesten gizlediği fotoğrafı gündeme çıktı. Herkes Ebrar Karakurt için yok artık bu da yapılır mı yorumlarını yaparken, gözler açıklama için Ebrar Karakurt’a çevrildi.

A Milli Kadın Voleybol takımında oynayan Ebrar Karakurt’un seneler önceki fotoğrafları gündeme çıkınca gözler kendisine çevrildi.

Biz de Ebrar Karakurt’un o eski halinden eser yok dedirten fotoğraflarına ulaştık.

Geçtiğimiz dönemde İmge Tuncer ile aşkının ifşa olması sonrasında yurt dışına çıkan Ebrar Karakurt ve sevgilisi orada ayrıldıklarını ilan etmişlerdi.

Daha sonra sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda Tiktok fenomeni Delvinle adı anılan Ebrar Karakurt bu aşkı inkar etmişti.

En son Türkiye Brezilya maçı sonrasında Zehra ve Ebrar Karakurt fotoğrafları gündeme çıktı. Ancak ikili arkadaşlıklarını çok eskiye dayandığını açıklayan bir paylaşım yaptı.

 

Zehra ve Ebrar’ın yeni ergenlik yıllarına ait fotoğrafları ortaya çıktı.  İki yakın arkadaşın gençlik yıllarının ifşa edildiği paylaşım da Ebrar Karakurt’u görenler gözlerine inanamadı.

İşte o paylaşım sosyal medya da binlerce yorum ve beğeni aldı.

Başa dön tuşu