Magazin

Cinsel Eğilimini değiştiren İBS Neslihan’ı Doruk Doğrusöz evlendi! O detay sonrası gerçek ortaya çıktı

Bundan 5 sene önce Doruk Doğrusöz İşte Benim Stilim yarışmasına katılmıştı. Tabi o zaman Neslihan Doğrusöz idi. Sürekli olarak erkeksi tavırları ile Bahar Candan ile sürekli atarlı giderli kavgalarda bulunan Neslihan Doğrusöz yarışmanın akabinde cinsel  tercihinin değişik olduğunu ve kendini erkek gibi hissettiğini açıkladı.

Cinsiyetini değiştirmesi sonrasında erkek olan Neslihan Doğrusöz çok basit bir şekilde bunu paylaşmış ve’ Erkek oldum adım Doruk’ paylaşımı ile bunu onaylamıştı.

Sevda Demirel ile geçtiğimiz yıllarda sevili olana Doruk Doğrusöz uzatmalı aşkı Gizem Sertyalçın ile yoluna devam ederken, ikili arasında evlilik dedikoduları ortalığı velveleye verdiriyor.

Doruk Doğrusöz’ün sevgilisi Gizem Sertyalçın geçtiğimiz günlerde sosyal medya da soyadını sevgilisinin soyadı ile değiştirince olanlar oldu.

Şu sıralar ortalıklarda cinsiyet değiştiren ve Neslihan Doğrusöz iken Doruk Doğrusöz adı ile tanınan İşte Benim Stilim yarışmacısının sevgilisi ile evlendiği iddia ediliyor.

 

 

Geçtiğimiz günlerde tanınan isim Doruk Doğrusöz sosyal medya da o çok duygusal fotoğraflarını her seferinde sevgilisini etiketleyerek paylaşmıştı.

 

 

Yatarken, otururken, uzanırken, yemek yerken her an fotoğraflarını duygusal şekilde paylaşan Doruk Doğrusöz ile sevgilisinin gözler ırak evlendiği yorumları karşısında ikili sessiz kalırken, gözler açıklama yapması için Instagram hesaplarına çevrildi

 

 

İşte Benim Stilim yarışması sonrasında hemen cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz Doruk Doğrusöz ismini alırken, sosyal medyada hiç de hoş karşılanmayan yorumlara maruz kalmıştı.

 

Sakal bıyık ektiren Doruk Doğrusöz değişimi ile adından çok bahsettirirken erkek olacağını taa küçükkenden beri bildiğini itiraf etmişti. Doğrusöz’ün ”Erkek olduğumu çocukken anladım. 5 yaşımda dedemin tıraş takımları ile oynar, yüzüme köpük sürerdim. Benim karşıma Brad Pitt çıksa benim için dünya ahiret kardeşim” açıklaması yapan Doruk Doğrusöz yine gündeme çıktı.

Başa dön tuşu