Magazin

Fox TV’de canlı yayında tiksindiren olay! Canlı yayında şoke eden grup ilişki itirafı! Hemen kovuldular

Canlı yayında şoke eden grup ilişki itirafı! Hemen kovuldular… Fox TV’de canlı yayında tiksindiren olay! Fox TV’de canlı yayınlanan Fulya ile Umudun olsun programında şok edici itiraflara dayanamayan sunucu konukları stüdyodan kovdu! Bahsi geçen konuda 1 kadın ile 3 erkeğin ilişkisi ortaya çıktı. Bu yasak aşk karşısında daha fazla dayanamayan sunucu öğrendiği durumdan rahatsızlık duyduğunu belirterek ilgili tarafları stüdyodan kovdu.

Sosyal medyada tanışan Berkan ve Mihriban çok iyi anlaştıklarını düşünerek 2 haftada evlendiler. Evliliklerinden bir de çocuk sahibi olan çiftin mutlu hayatı kısa sürede alt üst oldu. Mihriban sevgilisi ve çocuğuyla birlikte evi terk etti. Haber alamayan Berkan savcılığa yaptığı başvuru ile eşi ve çocuğundan haber almayı başardı. Sevgilisi ile kaçan Mihriban Berkan’a pişman olduğunu söyleyerek af diledi.  Böylece Berkan’la Mihriban konusu bir kez daha gündeme geldi!

Sevgilisinden Olan Çocuk Resmi Nikahlı Eşi Üzerine Nüfus Kaydı Yapıldı

Eve akrabası olarak gelen Ferhat Mihriban’ın sevgilisiydi. 6 gün boyunca evde misafir olan akrabadan Berkan hiç şüphelenmedi. Bir gün işten geldiğinde eşini, çocuğunu ve Mihriban’ın akrabasını evde bulamayınca şüphelenen Berkan olayı araştırmaya başladı. Olay sonucunda eve gelenin bir akraba değil eşinin sevgilisi olduğunu anladı. Berkan’dan önce işe gitme bahanesiyle evden çıkan Ferhat, Berkan evden çıkana kadar bodrumda saklanmış. Kaçtıktan 4 ay sonra haber gelen Mihriban’ın bir çocuğu daha oldu. Doğan çocuk nikahlı eşi olan Berkan’ın üzerine kaydedildi.

Üçüncü Kişi Kim?

Sevgilisi ile kaçan Mihriban’ın bir de Akın adında bir flörtü daha ortaya çıktı. Bu üçlü ilişki karşısında dayanamayan sunucu tarafları stüdyodan kovdu. Yapılan açıklama da Ferhat Mihriban’a yardım ettiğini kendisi olmasaydı kötü durumda olacağını söyledi. Sütçü olan Ferhat Mihriban’a her gün bedavaya süt verdiği iddiasında bulundu.

Bu duruma karşılık Berkan evde hiç süt görmediğini ve sütlerini marketten aldıklarını söyledi. Özellikle son bölümlerinde ilgi çekici bir konuların işlendiği Fox Tv’deki bu yaşanan olay, izleyen herkes tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Peki, üçüncü kişi kim? Bunun yanıtı henüz tam olarak verilemedi!

Başa dön tuşu