Teknoloji

Cep telefonuna 15.000 TL vermeyin! İşte sizlere en iyi, en ucuz ve lokum gibi modelleri derledik

Alım gücünün düşmesi ile birlikte bir çok alışverişi yapmak oldukça zorlaştı. Özellikle teknolojik ürünlerde yaşanan artıştan kullanıcılar büyük miktarda etkilendi. Teknolojik ürünler zamana yenik düşen cihazlardır. Sürekli olarak belli bir aralıkla yenilenmesi gereklidir. İşlevini zamanla kaybeden cihazlar yeni cihaz alma ihtiyacını doğuruyor. Güncel şartlar değerlendirildiği zaman bu durum bir hayli zorlaşmıştır. Bu durum kullanıcıları ucuz ve işlevsiz cihazlar almaya yöneltmektedir.

Beklendiği üzere çok düşük fiyatlara işlevsel bir cihaz sahibi olmak zordur. İkinci el cihazlarda kullanım ömrü belirsizliğinden doğru bir seçenek değildir. Ortalama cihazların fiyatı 10,000 TL iken sizler için fiyat performans canavarı iki telefon modelini inceledik. İşte kısıtlı bütçeyle telefon almak istediğiniz zaman karşınıza çıkacak olan en iddialı modeller!

Samsung Galaxy M23 5G

Listemizin başına koyduğumuz bu model tam bir fiyat performans canavarı. Bu telefonun en dikkat çeken özelliği 5000 Mah batarya kapasitesidir. Uzun ekran süresi sunan bu model oldukça revaçtadır. Orta seviye kamera özelliklerine sahip olan bu model 128 GB depolama alanı ile gelmektedir. 4 GB ram ve 6.6 inç ekranı ile sorunsuz bir kullanım sunmaktadır.  Ülkemizde yeşil ve mavi renk seçeneği ile satışı yapılan modelin ortalama fiyatı 4,500 TL’dir. Bu noktada Samsung Galaxy M23 5G modelimin yeni nesil teknolojiler içerdiğini de rahatlıkla ifade etmek mümkün olmaktadır.

Oldukça İddialı Realmi 8 Modeli 

OPPo bünyesinde alt marka olan Realmi telefon pazarında oldukça iddialı bir yere sahiptir. Uygun fiyatlı ve yüksek performanslı telefon modelleri ile karşımıza çıkan bu marka oldukça geniş bir müşteri kitlesine sahiptir. Oppo modellerinde olduğu gibi tasarım detayları ile de şık ve kullanışlıdır. Daha çok donanımsal özellikleri ile ön plana çıkan Realmi 8 Modeli; 5000 Mah batarya, 6 GB ram, 128 GB depolama alanı ve 6.4 inç ekranla kullanıcılara sunulmaktadır. Gümüş ve siyah renk seçenekleri bulunan modelin ortalama fiyatı 4,600 TL’dir.

 

Başa dön tuşu