Magazin

Cenk Eren sahne sonrası Ajda Pekkan’a öyle bir veda busesi kondurdu ki! Öpüşmeleri akılları karıştırdı

Cenk Eren’in süper star Ajda Pekkan’ı dudağından öperek sahneye yollaması Türk halkı tarafından çok da hoşlanılmayan bir görüntü olurken, Ajda Pekkan’ın ise verdiği tepki dillere destan olarak açıklandı.

Ajda Pekkan oğlu yaşındaki Cenk Eren’den böyle bir tepki bekliyor muydu. Bodrum da ardı arkasına sahne alan iki ünlü isim geçtiğimiz gün skandal dosyasına imzasını adeta altın harflerle attı.

Cenk Eren sahne alması sonrasında sırada assolist olarak Ajda Pekkan sırada vardı. Cenk Eren çok sevdiği isim Ajda Pekkan’ı sahneye uğurlarken adeta dudaklarından öperek yolladı.

İşte bu anlar şu sıralar Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un evliliğinden daha da fazla konuşuluyor.

Cenk Eren sahne almıştı. Büyük alkışlar eşliğinde sahneden uğurlanırken Ajda Pekkan sırada sahneye çıkmaya hazırlanıyordu.

Cenk Eren Ajda Pekkan’a sahneye çıkarken eşlik etti.  Seyirciler büyük bir merakla Ajda’nın sahne almasını beklerken, sahne arkasında Cenk Eren 76 yaşındaki şarkıcının yanına giderek önce “İyi Sahneler” dileğinde bulundu ve ardından onu kendine çekerek dudaklarından öptü.

Kameralara yansıyan görüntüler sonrasında Ajda Pekkan Cenk Eren tarafından dudağından öpülmesi akabinde sahneye çıkıp şarkılarını söyledi.

Magazinkolik gündemine yansıyan Cenk Eren ve Ajda Pekkan’ın öpüştüğü anlar şu şekilde

 

İkilinin bu pozunun gündeme çıkması adeta kafalarda soru işaretlerini arttırırken,  kafaları karıştıran olayların detayında neden böyle bir hareket yapıldığı çok merak ediliyor.

Yaptırdığı estetikleriyle gündem olan süperstar Ajda Pekkan kendisine yöneltilen estetik sorularına her seferinde kendine güveni tavan yapmış şeklinde yanıtlar verirken, ‘genetik’ olarak yorumlandırmakta iken işte Cenk Eren ile öpüşmesi akşamında iki bin kişi karşısında müzik ziyafeti çektirmesi de alkışlarla karşılandı.

Başa dön tuşu