Magazin

Camdaki Kız’ın ilk fragmanı yayınlandı! İşler artık eskisi gibi olmayacak…

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız‘ın yayın tarihi belli oldu. Ekranlara bomba gibi dönmeye hazırlanan fenomen dizinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Büyük bir değişim ile geri dönene ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız geri sayıma başladı. Detaylar haberimizin devamında…

Camdaki Kız’ın başrol oyuncusu Burcu Biricik’e Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan, Nur Sürer eşlik ediyor. Her bölümü ayrı bir heyecan içeren dizinin yeni sezonu da bomba gibi geliyor.

“Nalan asla tahmin ettiğimiz gibi biri değil”

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli eserinden uyarlanan Camdaki Kız’ın hayranları başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.  Dizinin 2. sezon fragmanı yayınlanması ile birlikte herkes şoke oldu. İşer artık eskisi gibi olmayacak. Nalan karakteri yaşadığı değişim ile izleyiciyi şaşırtacak. 15 Eylül Perşembe günü izleyici ile buluşacak olan dizinin hayranları heyecanla bekliyor.

Yeni sezonda Selen’in Nalan için “Nalan asla tahmin ettiğimiz gibi biri değil” demesi dikkat çekiyor. Zor bir çocukluk geçiren Nalan değişmeye başlıyor. Bir yandan da gizli aşkı ile mücadele etmeye çalışıyor. Karşı koymaya çalışıyor fakat çok da başarılı olamayacak gibi.

Başa dön tuşu