Magazin

Camdaki Kız Sedat’ı Cem Uzan’ın hayatının tıpatıp benzeri değil ta kendisi! Eşi itiraf etti! Gülseren Budayıcıoğlu’na terapiye gitmişti

Camdaki Kız Cem Uzan’ın ve eşi Alara Zeynep Koçibey’i anlatıyor iddiaları şu sıralar tekrardan gündemde. Yayınlandığı ilk sezon izleyici rekorları kıran ancak geçtiğimiz sezon ha oldu ha olacak dedirten Camdaki Kız bu sezona bomba gibi giriş yaptı. Ancak şu sıralar Camdaki Kız Sedat’ı hakkında bir çok iddia ortaya atılmaya devam ediyor. Camdaki Kız Sedat’ı Cem Uzan olduğu söyleniyor.

Bildiğiniz üzere Camdaki kız dizisi gerçek bir hayat hikayesinden uyarlama olduğu söylenmekteydi. Ve kimin hikayesi soruları 3 sezondur da soruluyor.

Kanal D ekranlarında belirle ve hakim izleyici kitlesine sahip olan Camdaki Kız dizisi Cem Uzan Benzetmesi ile sosyal medyadaki yerini korumaya devam ediyor.

Camdaki Kız Nalan’ı ise Cem uzan’ın eşi Alara Zeynep Koçibey iddiaları sonrasında Camdaki kız Sedat’ın da Cem Uzan’ın hayatı olduğu konuşuluyor.  Öyle Ki Cem Uzan’ın karısı Alara Zeynep Koçibey’in Gülseren Budayıcıoğlu’na terapiye gittiği ispat edilmişti.

Çarpık ilişkiler dizideki en çok Cem uzan’ın hayatına benzeyen gündem olurken, Koçibey’in şoförü ile aşk yaşadığı iddialarının yanısıra Cem Uzan’ın kadınlara olan düşkünlüğü de sanki dizi de konu edinilmiş gibi duruyor.

Hele Ki Cem Uzan’ın karısının Gülseren Budayıcıoğlu’na terapiye gittiği açıklanması da adeta ateşe benzinle gitmek kadar olay olmuştu.

Cem Uzan hakkında kırmızı bülten çıkması ve Uzan’ın Paris’e kaçması sonrasında evlilikleri noktalan çiftin hayatlarının hikayesi olduğu iddia edilen Camdaki Kız dizisi bu iddialar akabinde daha da bir dikkatle takip edileceğe benziyor.

 

Başa dön tuşu