Magazin

Camdaki Kız 8 Eylül’de mi başlayacak? Yoksa o tarih değişti mi? Bir bu iddia kalmıştı

Camdaki Kız dizisi ile alakalı şok gelişmeler ortaya atılmaya devam ediyor. Öyle ki sezon finali sonrasında suların durulmak bilmediği Camdaki Kız oyuncuları ile alakalı gelişmeler her gün yenilenirken aslında her gelişmenin ayyuka çıkması Camdaki Kız yeni sezon tanıtımı ile ortaya çıkmıştı. Şimdi de 8 Eylül’de ilk bölümünün yayınlanacağı açıklanan Camdaki Kız dizisinin yayınlanma tarihinin ertelendiği iddiaları mevcut.

Bir dizi ile bu kadar uğraşılmaz dedirten yorumlar da Camdaki Kız dizisinin yeni sezon başlama tarihinin değiştiği söyleniyor. Bakalım iddialar ne derece doğru.

Camdaki Kız dizisi ile alakalı oyuncular için değil de teknik ekip tarafından sıkıntı olduğu ve dizinin başlaması için 2 hafta daha beklenileceği sosyal medyada konuşuluyor.

Burcu Biricik’in Camdaki Kız dizisinden ayrıldığı iddiaları yalanlanırken son bir iddia da dizinin yayınlanma tarihi ile alakalı ortaya atıldı.

Uzun zamandır yeni sezonun başlaması için adeta gün sayan izleyici merakla Camdaki Kız ne zaman başlayacak sorusunu sorarken, sizlere merakta bırakılan 8 Eylül’de başlamayacak mı? açıklamasını araştırdık.

Ancak Camdaki Kız dşzisi ile alakalı 8 Eylül’de başlayacağına dair zaten ne t bir bilgi yoktu. O dönemde sadece 8 Eylül’de başlayabilir iddiaları ile çalkalanan medya da yapımcılar tarafından açıklama yapılmadığını söyleyelim

Son gelen bilgilere göre Camdaki Kız yeni sezonu ile alakalı yapılan açıklama ile bu hafta yeni sezon yeni bölümünün olmayacağı ve Camdaki Kız yeni sezonunun 15 Eylül Perşembe günü ekranlardaki yerini alacağı bilgisi iletildi

Başa dön tuşu