Magazin

Camdaki Kız 3. yeni sezon iddiaları ayyuka çıktı! Her şey kitabına uygun birebir aynı başlayacak

Camdaki Kız 3. sezonuna hazırlanmaya devam ederken, Kanal D ekranlarının yenilmez dizisi Camdaki Kız ne zaman başlayacak sorusu soruluyor.

Kanal D ekranlarının geçtiğimiz sezon talihsizliklerle sonlanan dizi serüvenleri arasında belki de en başarılısı idi Camdaki Kız. Sezon başında istenilen reytinglere ulaşamasa da dizinin kemik kitlesinin dizisine sahip çıktığı ve reytinglerde üst sıralara taşıdığı hakkında da yorumlar yapılmaktaydı.

Burcu Biricik’in evlenmesi sonrasında Camdaki Kız dizisinden ayrılacağı iddiaları çok konuşulurken, o sıralarda tatilde olan Burcu Biricik’in yanıtlayamaması herkesi kuşkulandırmıştı. Ancak Camdaki kız dizisinin camdaki kızı yine Burcu Biricik olacak.
Camdaki Kız 3. sezon için heyecanlı bekleyiş başladı.  İlk iki sezonuyla çok konuşulan diziler arasında yer alan Camdaki Kız Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden oldu.
Camdaki Kız dizisi 16 Haziran Perşembe akşamında yayınlanan 47. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Çok heyecanlı bir noktada tatile giren Camdaki Kız dizisinin 3. sezonu ne zaman başlayacak sorusu o tarihten itibaren sorulmaya başlandı.

16 Haziran tarihinde 47. bölümde sezon finali gerçekleştiren Camdaki Kız 3. yeni sezonun 2022 yılının Eylül ayı ortalarında başlamasının imkansız olduğunu belirtelim.

Henüz tanıtım fragmanının bile yayınlanmadığı Camdaki Kız 3. sezonu Ekim ayının ilk günlerinde başlaması planlanıyor.

Başa dön tuşu