Magazin

BZÇ Saniye’si coştu! Selin Yeninci bayan meme seçildi! Ceketi açılıyordu ki içinde sütyen olmaması ateşleri yükseltti

Instagram da 1 milyon takipçiyi geçen isim Selin Yeninci, birbirinden cesur paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova’nın yere bakan yürek yakan güzeli Saniye’si Selin Yeninci sütyensiz paylaşımlara doymuyor.

Kurak Günler filmi ile tekrar piyasaya geri dönen Selin Yeninci’nin ATV üzerinde verdiği o rahat tavırları da hatırlamayan yoktur. Zaten sıcak olan havada daha da ter döktüren Selin Yeninci cesur pozlarına her gün yenisini elerken, sütyen giymeden yaptığı paylaşımlarla bayan meme olarak konuşuluyor. Öyle ki giydiği kıyafetinde sadece göğüslerini incecik bir ip parçası tutan Selin Yeninci göğüs paylaşımlarında o ip ha koptu ha kopacak diyerekten takipçiler izlemekten kendini alamıyor.

Sosyal medya hesabındaki cesur pozları usta oyuncuya bu ne güzellik dedirtirken, paylaşımları da binlerce beğeni ve yorum alıyor.

Giydiği yeşil triko kazakvari kıyafeti ile gündeme çıkıp eğilme göğüslerin gözükecek dedirten Selin Yeninci bu kere de ceket ve içine giymediği sütyen ile değil de hiç bir şey  giymemesi ile gündeme çıkıyor.

Altın Portakal ödül töreninde giydiği kıyafeti ile kamerasının karşısına geçip  iç çamaşırsız çekimini paylaşan Selin Yeninci sütyensiz haliyle yine dikkat çekti.

Selin Yeninci yine ortalığı ikiye böldü. Kimi çok kurusun yorumlarını yapıp, nasıl bu pozları paylaşabiliyorsun derken kimi de bu tarzını abartılı buluyor.

Selin Yeninci Instagram pozlarına ‘Tamam her yerini gördük, artık kapatabilirsin’  yorumları da yapılıyor. Öte yandan oyunculuğu ile ön planda kalması gerekliliği, böyle soyunmaya ihtiyacı olmadığını da takipçileri söylerken Selin Yeninci sanki inadına daha da açıyor yorumları gecikmiyor.

Giydiği kıyafetler olay olan Selin Yeninci zıplayarak poz verdiği ceketinin içinde sütyen olmadığını gören Instagram takipçisi adeta ateşler fırladı yorumlarını yaparken, Annenin Sırrıdır Çocuk Meryem karakteri olduğu günlerde memelerini açmaktan geri durmaması takipçiye olumsuz yorumlara mahal veriyor.

Başa dön tuşu