Magazin

Bütün ülke ayağa kalktı! 3 yaşındaki bebek önce istismar edildi sonra öldürüldü baba sinir krizi geçirdi

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı’da dehşet veren anlar yaşandı. 3 yaşındaki Meryem bebeğin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Minik Meryem’n annesi canlı yayına bağlanıp itiraf etti. Baba Doğukan Ünal duydukları karşısında sinir krizi geçirdi. Detaylar haberimizin devamında…

Gaziantep’te yaşayan Doğukan Ünal iki kız kardeşten en büyü olan Meryem Çiğdem Ünal’ın hayatını kaybettiğini diğer küçük kızı Sare’nin ise kayıp olduğunu öne sürerek Müge Anlı’dan yardım istedi. Acılı baba kızlarının başına gelenleri öğrenmek için araştırılmasını istedi. Anlı yine bütün ekibini seferber etti.

Önce istismar edildi sonra canice öldürüldü

Meryem’in babası Doğukan Ünal kızının düşerek hayatını kaybettiğini bununla ilgili anne Melisa’nın hastanede olmaması üzerine hemşirelerden bebeğin sahipsiz olarak geldiğini öğrendiğini aktardı. Anne daha sonra canlı yayına bağlanarak korkunç gerçeği itiraf etti. Kan donduran cinayetle ilgili anne, “Herkes sussun ben konuşmak istiyorum. Recep o gün evdeydi. Hiçbir şekilde evden çıkmadı. Meryem’in kanepeden düşme olayı hiçbir şekilde doğru değil. Ben Asya ile çizgi film izliyordum. Kızım Meryem uyuyordu içeride. Meryem uyanıp ağlayarak benim yanıma geldi. Geldikten sonra ben ona sarılmaya çalıştım. Recep Meryem’i alıp içeriye gitti. Ağladı diye “Sus ağlama” diye bağırıp çağırdı. Sonra Meryem “Baba yapma, yapma” diye bağırınca ben içeriye girdim. Ben Recep’in kolunda Meryem’i bayılmış halde gördüm. Çırılçıplak bir şekildeydi. Sonra gitti Meryem’i suya tuttu. ‘Kendine geldi, kendine geldi’ dedi bana. Sonra çığlık attım ‘Bu çocuk neden bu hale geldi’ diye Recep’e sordum” dedi. Duyduklarına dayanamayan acılı baba “Ne yaptınız benim bebeğime, Çırılçıplatı diyorsun ayıp. Kendi ellerimle yıkayıp koydum mezara” diyerek sinir krizi geçirdi.

Başa dön tuşu