Magazin

Bu yıl son! Yasak Elma ekranlara veda etmeden önce bomba bir transferle geri dönecek

FOX TV’nin sevilen dizi Yasak Elma yeni sezon için hazırlıklara başladı. Bu yıl son sezon ile bomba gibi ekranlara dönecek. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Yasak Elma’ya bir yeni isim daha dahil oldu. Süprizlerle dolu bir yapım olarak hazırlık yapan dizi merakla bekleniyor. Detaylar haberimizin devamında…

Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrollerini paylaştığı Yasak Elma’da bu sezon dahil olan isim dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Uzun yıllardır ekranlara gelen Yasak Elma bu yıl son sezon için çalışmalara başladı. Dizi için final kararı alındı ve son sezon çekilecek.

Bu yıl son!

Ekranlara veda edecek olan Yasak Elma yeni sezonda 2 yıllık bir zaman atlaması ile başlayacak. İlk sezondan itibaren birçok oyuncunun dahil olduğu dizi yayın hayatını bitirecek. Konusu ve oyuncuları ile herkesin büyük ilgi ile izlediği dizide bu sezon Doktorlar dizisinin Suat’ı olarak tanınan Bekir Aksoy dahil oldu.

Efsane dizi Yasak Elma 2018 yılından bu yana büyük bir ilgi ile izleniyor. Özellikle Yıldız Karakterine hayat veren Eda Ece, dizinin favori isimlerinden. Sezon finalinde Yıldız Ender ve Çağatay kaza geçirmişti. Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay kazada ölmüş ve diziden ayrılmıştı. Yeni sezonda 2 yıl sonrası ile başlanacak. Yıldız’ın eşi olan Doğan cinayete azmettirmekten hapishanedeyken Yıldız da bu sırada işlerin başına geçerek kızını dünyaya getirmiş olacak. Yeni yüzler ile ekranlara dönmeye hazırlanan sevilen dizi Yasak Elma son sezonu ile Salı günü sete çıkıyor. Merakla beklenen dizinin Eylül ayı içerisinde izleyici ile buluşacak.

Başa dön tuşu