Magazin

Böyle sahne kazası görülmedi! Bülent Ersoy’un kıyafeti açıldı göğüsleri göründü

İzmir’de konser veren Bülent Ersoy elbisesi açılınca göğüsleri gözüktü. Ünlü sanatçı sahnede zor anlar yaşadı. Derin göğüs dekolteli bir elbise giyen Diva biranda üstü açılınca ne yapacağını şaşırdı. Bülent Ersoy’u dinlemeye gelenler ise şoke oldu. Detaylar haberimizin devamında…

İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamındaki Çim Konserlerinde yer alan ünlü sanatçı Bülent Ersoy’un biranda elbisesi açıldı ve göğüsleri gözüktü. Sahnede zor anlar yaşayan Diva şaşkına döndü. Ne yapacağını bilemeyen Ersoy kala kaldı. Bülent Ersoy’un yardımına korumaları yetişti.

Dekoltesi abartılı bulundu

İzmir’de hayranları ile buluşan yılların usta sanatçılarından olan Bülent Ersoy sahnede göğüslerinin açılması ile konsere damga vuran anlar yaşadı. Şarkısını söylerken biranda göğüsleri açılında Bülent Ersoy bile şaşkına döndü. O anda ne yapacağını bilemeyen Ersoy’un imdadına korumaları koştu. Yardımcıları hemen müdahale etti ve Bülent Ersoy konserine kaldığı yerden devam etti. Sanat hayatında ilk defa böyle bir sahne kazası yaşayan ünlü sanatçı gündem olmaktan kurtulamadı.

Hayranlarının bir çoğu elbisenin dekoltesini abartılı buldu. Neredeyse sadece göğüs uçlarının kapalı olduğu kıyaft Diva’yı yarı yolda bıraktı. Kendisi dahil gören herkes şoke oldu.

Başa dön tuşu