Magazin

Blu TV Magarsus dizisi için Teşkilat’tan sildirdi! Sadakatsiz ve Masumlar Apartmanı’na da gözünü dikti

Blue TV platformunda yayınlanmaya hazırlana ve çok ilgi gören Magarsus dizisi oyuncu kadrosu olduğu kadar Magarsus dizisi konusu da merak ediliyor.

Teşkilat dizisinden şok bir kararla ayrılan ve yeni projesi olarak açıklanması sonrasında herkesin yoksa Magarsus için mi Teşkilat’tan ayrıldı sorularını sorduğu Çağlar Ertuğrul’un bir anda gündeme çıkmasını sağlayan dizi ne zaman başlayacak.

Paralı platformların dizi oyuncularına daha yüksek mevla ödediği iddiaları ile çoğu ünlü oyuncu bu platformlara kayarken bu isimlerden biri de Çağlar Ertuğrul olduğu söyleniyor.

Rahatsızlığından dolayı Teşkilattan ayrılan Çağlar Ertuğrul ve bir çok diziden toparlama oyuncuları bir araya getiren Magarsus dizisi hakkındaki detayları araştırdık .

Herkesin dikkatini kadrosuna dahil ettiği yeni oyuncuları ile çeken Magarsus dizisi, henüz çekimleri başlamasa da gündemdeki yerini koruyor.

Teşkilat, Masumlar Apartmanı ve Sadakatsiz’in en sevilen isimlerini çalan Magarsus dizisine dahil olan oyuncular ile birlikte Magarsus dizisi kesinleşen oyuncu kadrosunu araştırdık.

Masumlar Apartmanı, Teşkilat ve Sadakatsiz dizilerinden Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar, Berkay Ateş’i başrol olarak kadrosuna dahil eden Magarsus dizisi BluTV platformunda sezon dizisi olarak yayınlanacak.

Özellikle de Çağlar Ertuğrul’un peşi sıra giden takipçileri Magarsus dizisinin başlaması için adeta gün sayacak.

Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i olarak çok sevilen oyuncu Merve Dizdar’da Magarsus dizisi oyuncu kadrosunda başrol olarak yer alırken, Magarsus dizisinde hangi karakterle karşımıza çıkacağı da henüz bilinmiyor.

Sadakatsiz dizisinde son olarak bizlerle olan başarılı oyuncu Berkay Ateş’de Magarsus dizisinde yer alacakken, henüz detayların oluşturulmadığı ya da açıklanmadığı dizi Magarsus dizisi konusu ve diğer oyuncuları belli olduğunda haberimiz güncellenecektir.

 

Başa dön tuşu