Magazin

Birce Akalay 2 kere evlenen birine aşk sormayın İbrahim Çelikkol ile nasıl etik olsun

Birce Akalay İbrahim Çelikkol’u tekrardan bir araya getiren yapım Kuş Uçuşu 2. sezon çekimleri başlamak üzere. Siyah Beyaz Aşk ile başlayan dostluk… Birce Akalay İbrahim Çelikkol dostluğunu her seferinde aşka çevirmek isteyen meday ve aralarındaki yakınlık şaibesi çok konuşuluyor.  Ancak Birce Akalay İbrahim Çelikkol hakkında öyle bir açıklama yaptı ki

Adeta Birce Akalay gider yaptı. İbrahim can dostum Mihre de arkadaşım böyle bir aşk nasıl olabilir yorumu yapan Birce Akalay, sözleri ile hareketleri birbirini tutmuyor yorumlarına maruz kaldı.

1984 yılı İstanbul doğumlu olan Bİrce Akalay, ülkenin sayılı başarılı oyuncularından. Oynadığı her rolü adeta dibine kadar yaşayan Birce Akalay’ın estetiksiz halini görenler adeta şok geçiriyorç

2017 senesinde rol arkadaşı Sarp Levendoğlu ile aşk yaşaması sonrasında evlenen ancak kocasını Derya Şensoy’a kaptırması ile çok konuşulup sessizliğini bozmayan Birce Akalay’ın 2003 senesinde de bir evliliği olduğunu ve geçimsizlik sebebiyle boşandığını biliyor muydunuz?

Yer Gök Aşk dizisinde Hava karakteri ile karşımıza çıkan Birce Akalay o dizideki rol arkadaşı Murat Ünalmış ile dünya evine girmişti. Rol arkadaşlarıyla evlenenler kervanına katılan ünlüler arasında yer alan Birce Akalay, Deli Ormanlı da da kalbini Sarp Levendoğlu’na kaptırdı.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi mezunu olan Birce Akalay İstanbul Üniversitesi tiyatro  eleştirmenliği ve dramaturgy bölümündeki eğitimini tamamlamadı. Ancak sevilen oyuncu Haliç Üniversitesinden mezun oldu.

2004 yılında güzellik yarışması üçüncüsü olarak tanınmaya başladı. O dönemlerdeki Birce Akalay’ı görenler, şu sıralar estetiğin hakkını vermiş demekte.

 

 

Birce Akalay’ın estetiksiz hali Kader dizisinde de devam etti. KAder dizisinin baş rol oyuncusu Birce Akalay estetiksiz hali ile aynı sene Asi dizisine katıldı .

2010 yılında çekimleri Ürgüp’te gerçekleştirilen Yer Gök Aşk dizisinde Hava karakterini canlandırdığı dizide ki partneri Murat Ünalmış da birlikte aşklarını gerçek hayata taşıdılar . 2011 yılında dünyaevine giren çift 2012 yılında boşandı.
2014 senesinde Küçük ağa dizisindeki rol arkadaşı Sarp Levendoğlu ile adı anılmaya başlandı ve olan oldu.  Hayatının hatası olarak gördüğü Sarp Levendoğlu ile evlenen Birce Akalay, aldatma macerası sonrasında ilişkisini noktalı.
İşte değişimin tarih aralığı bundan sonra başladı. Bir değişen pir değişen Birce Akalay, güzeller güzeli olma yolunda adımı attı.
Can Tunalı ile yaşadığı aşk ta da yüzü Gülmeyen Birce Akalay,  adı yakın arkadaşı İbrahim Çelikkol ile adı anılsa da ikilinin dostluklarının baki olduğu gözler önüne serildi.
İşte estetiksiz hali ve estetik sonraki halleri ile çok dikkat çeken isimlerden kimileri
Serap Paköz yeni programının başlamasına sayılı günler kala Seda Sayan’ın estetikçisi ile adeta 20 yaş gençleşti.
Fahriye Evcen’in güzelliği dillere pelesenk olurken bu hali ile daha güzel dedirten görüntüsü şu şekilde.
Nesrin Cavadzade estetik olduğunu inkar etse de aşağıdaki görüntüden aslında gerçeği anlayacaksınız

 

Başa dön tuşu