Magazin

Bir Zamanlar Çukurova’nın Züleyha’sı solukları kesti! Sevgilisinin aldığı dekolte önlemi alay konusu oldu!

TV’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova’da dizisinde canlandırdığı Züleyha karakteri ile kendine hatırı sayılır bir hayran kitlesi yapmayı başarmış olan Hilal Altınbilek yaptığı sosyal medya paylaşımları ile hayran kitlesini büyütmeye devam ediyor. Züleyha rolü biten oyuncunun ilerleyen zamanlarda hangi dizi ve filmlerde yer alacağı ise oldukça merak ediliyor.

Paylaştığı postlar arasında oldukça cesur fotoğraflara yer veren Altınbilek hayranlarından oldukça farklı yorumlar alıyor. Kimi hayranları oyucunun bu postlarını olumlu karşılarken bazı hayranları da bunlara tepki göstermeyi tercih ediyor. Hilal Altınbilek ise gelen olumsuz yorumlara aldırmadan sosyal medyayı kullanıyor.

Erkek Arkadaşının Yorumları Merak Edildi

Oldukça beğenilen Bir Zamanlar Çukurova’da dizisinin sevilen yüzü Hilal Altınbilek dizinin bitmesinin ardından biraz rahatlamak ve dinlenmek için tatil molası verdi. Henüz önümüzde ki sezon bir dizide yer alıp almayacağı bilinmeyen oyuncu sosyal medya üzerinde attığı postlar ile hayranları ile arasında ki bağı koparmamaya çalışıyor. Zaman zaman iddialı fotoğraflar paylaşan oyuncunun sevgilisinin bu konuda kıskançlık yaptığı sosyal medyada dönen haberler arasında yer almaktadır.

Son fotoğrafında havlu ile sevgilisinin dekoltesini gizlemeye çalışması bu durumun yeniden konuşulmasına sebep oldu. Bir dönem ayrı kalan Metin Hara ve Hilal Altınbilek çiftinin bir arada verdiği pozlar sevindirse de kıskançlığın bu ilişkiye gölge düşürüp düşürmeyeceği ise merak konusu oldu.

Birbirinden Güzel Pozları Var

Özellikle yaz aylarında tatile giden oyuncuların birbirinden güzel pozları sosyal medyada yer almaya başlıyor. Yakışıklılık ve güzellik konusunda birbiri ile yarışan hanımlar ve beyler koydukları postlarla hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. Koyduğu fotoğraflarla dikkat çekmeyi başarmış olan Hilal Altınbilek bu oyunculardan biri oldu.

Geçen günlerde tatilinden çeşitli fotoğraflar paylaşan oyuncu giydiği leopar desenine sahip bikinisi ile hayranlarının beğenisini kazanmayı başardı. Şu an tatiline devam eden ve hayranları tarafından oldukça sevilen oyuncunun nişanlısı ile de verdiği postlar hayranları tarafından binlerce beğeni almaktadır. İlerleyen dönemlerde sanatçının ne gibi paylaşımlar yapacağı ise merak konusudur.

Başa dön tuşu