Magazin

Bir Peri Masalı konusundan çok Alina Boz’un o sözleri ile başlayacak! Süt bile lüks benim için

Bir Peri Masalı dizisi bu akşam ilk bölümü ile ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta başlayacağı söylenen ve bazı sorunların çıkması sonrasında dizinin yayın gününün bu akşama çekildiği dizi Bir Peri Masalı bu akşam Fox TV’nin yeni dizisi olarak başlıyor.

Bir Peri Masalı dizisinde izleyiciyi nelerin beklediği şu sıralar merak konusu olmakta. Dizi ile alakalı bilinenler bilinmeyenler denklemi izleyici daha da araştırmaya itmişken, biz bu haberimizde sizler için Bir Peri Masalı dizisi hakkındaki gelişmeleri sunacağız.

FOX TV ekranlarında başlayacağı geçtiğimiz haftalarda belirlenen aslında şu an çok da reytnig savaşının olmadığı Çarşamba günü yayınlanacak olan Bir Peri Masalı dizisinde Kuruluş Osman dizisi başlayasaya kadar kemik izleleyici kitlesine ulaşması lazım.

İlk fragmanı ilke büyük beğeni kazanan Bir Peri Masalı başrolünde Alina Boz ve Taro Emin Tekin yer alıyor. Herkes Alina Boz’un yeni dizisi hangisi olarak merakla beklerken Bir Peri Masalı fragmanı çok dikkat çekmişti.

Bir Peri Masalı neler olacak?

Bir Peri masalı dizisi Alina Boz’un oynayacağı Zeynep karakteri üzerinden yol alacak. Bir anda ömür boyu yetecek kadar para bulması ve zenginler alemine birden atılmasını konu alıyor.

Fragmandaki söz herkesi şok etti

Bir Peri Masalı ilk bölüm fragmandaki Zeynep karakterinin ‘Insanların bir ruja verdiği para ile 1 ay geçirmek için debelenmek Adil geliyor mu sana Süt bile lüks benim için aldığım her şeyi hesap kitap yaparak almak zorundayım Ciğerci kedisi gibi Yandan yana bakmak olur mu Ben bu hayata sadece nefes almaya gelmedim ben de hakkıyla yaşamak istiyorum^’ sözleri aslın diziye damgasını vururken esas konusunu da aslında anlatmış oluyor.

 

 

Başa dön tuşu