Magazin

 Bir Peri Masalı dizi müziği kim söylüyor? Bir Peri Masalı Çalan şarkı ne?

Bir Peri Masalı dizi müziği kim söylüyor? Bir Peri Masalı çalan şarkı ne? Bu akşam Bir Peri Masalı 1. bölümü ile Fox Tv ekranlarındaki yerini almaya hazırlanıyor.

Alina Boz’un yeni dizisi Bir Peri Masalı uzun süredir başlaması merakla bekleniyordu. Bu akşam izleyicisinin beğenisine sunulacak olan Bir Peri Masalı dizi müziği çok merak edilirken diğer bir taraftan da Bir Peri Masalı çalan şarkılar ve  kimin söylediği detaylarını araştırdık.

Tarık Emin Tekin ve Alina Boz’u Med Yapım aracılığı ile bir araya getiren Bir Peri Masalı dizisi hakkında gerek oyuncu kadrosu gerek konusu gündeme gelmesi sonrasında meraklı bekleyiş bir de tanıtım fragmanının yayınlanmadı ile merakla beklenmeye başlamışken, dizi ile başlarken daha izleyiciyi alıp sürükleyen  Bir Peri Masalı dizi müziği araştırılıyor.

Biz de sizler için  Bir Peri Masalı dizi müziği çalan şarkıları kim söylüyor sorusunun yanıtını sunacağız.

Bir Peri Masalı dizi müziği 

Merve Çorak ve Çağıl Bocut’u bir arada yönetmen koltuğunda buluşturan, Deniz Akçay tarafından senaryosu oluşturulan Bir Peri Masalı dizisi başlamadan dizinini müziklerini kimin yazdığı merak edilmiş ve dizinin başlaması itibari ile de araştırılmaya başlanmıştır.

Ancak  Bir Peri Masalı dizi müziği henüz bilinmemektedir. Dizi başladığı an itibari ile Bir Peri Masalı dizi müziği  ile birlikte dizi de çalan müzikleri haberimizi güncelleyerek paylaşıyor olacağız.

Bir Peri Masalı dizisinde çalan şarkılar hangileri

Bu akşam çok dikkat çekecek olan Bir Peri masalı Alina Boz hayranları tarafından soluksuz izleneceğe benziyor. Romantik komedi tarzında çekilmiş olan  Bir Peri Masalı dizi müziği  henüz bilinmezken, çalan şarkıların duygusal şarkılar ile birlikte her şeyin güzel olmasını isteyen Zeynep’in sahnelerinde ise hareketli şarkıların çalacağını düşünüyoruz.

 

Başa dön tuşu