Magazin

Bir Küçük Gün Işığı’nda Berk Oktay Yasak Elma Yıldız’ına avucunu yalatacak! Dizi öyle bir noktaya gelecek ki…

Bir Küçük Gün Işığı dizisi Pazartesi akşamları reytinglere yavaş yavaş tırmanarak yükselmeye devam ederken, Bir Küçük Gün Işığı’nda yaşanacak olan bir sahne sonrasında izleyicinin şoka uğrayacağı ve dizinin reytinglerinin ikiye katlanacak kapasiteye gelebileceği konuşuluyor.

ATV ekranlarının yeni sezon dizisi Bir Küçük Gün Işığı 3. bölümü ile dün akşam sevenlerinin karşısına çıktı. Aşk hikayesinin en dibine kadar yaşandığı Bir Küçük Gün Işığı dizisi reytinglerde ski sezondan gelen dizileri henüz geçemese de dizinin senaryosunun ancak hızlanmaya başladığı ve reytinglerde tavan yaptıracak konular geldiği söyleniyor.

Bir Küçük Gün Işığı 4. bölümü merakla bekleniyor. Ne olacaksa Bir Küçük Gün Işığı 4. bölümünde olacak. Heyecan, entrika başlayacak.

Berk Oktay ve Seray Kaya’nın başrollerini paylaştığı Bir Küçük Gün Işığı yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken, Özgür Evren Heptürk, Elif Başaran, Kerem Bozok, Pervin Bozan tarafından kaleme alınıyor. Öyle ki Bir Küçük Gün Işığı bu kadar önemli senaristlerin elindeyken hikayenin hızlanması ve gelişmesi de normal gözle bakılıyor.

Fırat yüzleşecek

Fırat yapılan DNA testi sonrasında Güneş’in öz yeğeni olduğunu öğrenmesi ile herkes şok olacak.  İşte tam da bu olay sonrasında çapraz ilişkiler zinciri Bir Küçük Gün Işığı dizisinin konusu olacak.

Yasak Elma’dan ayrılan Berk Oktay’ın artık rakip olarak karşılarına çıktığı ancak reytinglerde geride kalması ile adeta Yıldız’ı sevindiren Bir Küçük Gün Işığı dizisi yeni bölümü ile 3 Ekim’de sevenleri ile buluşacak!

 

Başa dön tuşu