Magazin

Bir Küçük Gün Işığı Dizisinde Sırlar Açığa Çıkmaya Başladı

Dizi sezonunun başlaması sonucunda ATV ekranlarında yeni başlayan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, izleyenlerin beğenisine sunulan yepyeni bir dizi oldu. ATV’de ve Pazartesi akşamlarının yeni dizilerinden biri olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Seray Kaya ve Berk Oktay ve daha birçok sevilen karakterleri canlandıran oyunculardan ön plana çıkan Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz’ün oyunculukları ile güçlü bir kadrosu bulunan ve bu sayede renklenen dizide ise bilinmeyen bazı sırlar açığa çıkmaya başlıyor.

Seray Kaya’nın canlandırdığı ve hayat verdiği Elif karakterinin büyük aşk yaşadığı hayat arkadaşı Hakan’ı elim bir trafik kazasında kaybetmesi neticesinden sonra öğrendikleri herkesi şoke etmişti. Öten yandan da eşinin başka bir kadından kızı olduğu ve Güneş adlı küçük kızın nüfus cüzdanında da anne adını okuduğunda kendisinin olduğunu görmüş ve öğrenmişti. Elif ise yaşadığı bu zor günlerde Güneş’in yetimhanede büyümesine göz yummak istemeyen ve ona anne olmayı kabul eden Elif karakteri bu başlangıç ile hiç beklemediği bir hayata doğru yelken açtığının farkında bile değildir.

 Fırat DNA Testi ile Gerçekleri Öğreniyor

Kendisine zor zamanlarında çok yardımcı olan Fırat’ ın da aslında Güneş’in annesi olan Dila’nın dayısı olduğundan da bir haber. Fırat ise bir şekilde şüphelenerek yaptırmış olduğu DNA testi sonucu Güneş’in kendisinin yeğeni olduğunu ise dizinin son bölümde öğrenmiş oldu. Kendi kızını dahi hiç sevmeyen Dila ise, bu olayların bir anda ortaya çıkması korkusuyla ne yapacağını şaşırdı ve annesi Ümran ile ilgili kimse tarafından bilinmeyen sırlar ile yepyeni bir hayata yelken açtı.

Bir Küçük Gün Işığı Dizini Ne Zaman Yayımlanacak

ATV’ nin sevilerek izlenen ve seyircisi tarafından büyük beğeni toplamayı başaran Bir Küçük Gün Işığı dizisi, Pazartesi akşamları ATV ekranlarında merakla izleniyor. 4. bölümüyle izlenme rekoru kıran dizinin ise beşinci bölümde neler olacağı merak konusu. Aldığı reytingleriyle ATV’ nin de yüzünü güldürmeyi başardı.  Yeni bölümü ise bu Pazartesi akşamı saat 8’de ATV ekranlarında olacak.

Başa dön tuşu