Magazin

Bir Küçük Gün Işığı başlama tarihinde akıllılık yaptı! Vay çakal tüm izleyiciyi çekecek denildi

Yasak Elma Çağatay’ı Berk Oktay’ı bile dizisinden eden yeni başrol olarak karşımıza çıkacağı Seray Sever ile birlikte bir aşk hikayesini anlatacağı Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayın tarihi belli oldu. Bir Küçük Gün Işığı ne zaman başlayacak? Bir Küçük Gün Işığı konusu? Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları ve Bir Küçük Gün Işığı hakkındaki tüyolar ile birlikte detaylar sizlerle.

 

 

Bir Küçük Gün Işığı dizisi ile alakalı tüm detaylar oluşturulması sonrasında yaz ortasında çekimleri başladı. Diziyi izlemeye hazırlananlar dizi ile alakalı güncel gelişmeleri yakından takip ediyor.

 

 

Bir Küçük Gün Işığı dizisi konusu ve Bir Küçük Gün Işığı oyuncu kadrosunu gören izleyici dizinin başlamasını adeta iple çekerken, biz de sizler için Bir Küçük Gün Işığı hakkında yaptığımız araştırma detaylarını sunuyoruz.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde hangi oyuncu hangi karakterle bizlerle birlikte olacak? sorusunun da yanıtlandığı şu günlerde dizi hakkındaki güncel gelişmeler şu şekilde.

 

 

Karakterler (Oyuncular):

Elif (Seray Kaya)
Fırat (Berk Oktay)
Ümran (Esra Dermancıoğlu)
Sude (Şeyma Korkmaz)
Tuğçe Açıkgöz
Güneş Hayat
Yılmaz Adam Bayraktar
Azra Aksu
Beren Kotan
Gizem Ünsal
Yiğit Yapıcı

Çok başarılı oyuncuları kadrosunda barındıran Bir Küçük Gün Işığı konusun da merak ediliyor.

5 Eylül tarihinde ilk bölümü ile ekranlarda yayınlanması beklenilen Bir Küçük Gün Işığı, erken başlamasının ardında sır perdesi de aralandı. Yeni sezon dizileri başlamadan hatta diğer yeni diziler başlamadan kemik izleyici kitlesine ulaşmak için Bir Küçük Gün Işığı dizisi ilk başlayacak yeni diziler arasındaki yerini aldı.

 

Başa dön tuşu