Magazin

Bir Küçük Gün Işığı 6. yeni bölümünde ince detay! Kimse bunu beklemiyordu herkes aşk başlıyor diyordu! Ama gözyaşları sel oldu

Yasak Elma Çağatay’ı Berk Oktay’ın Yıldız’a rakip olduğu dizi Bir Küçük Gün Işığı bu akşam 6. bölümü ile ekranlara gelmişken, dizinin hiç de azımsanmayacak reytinglere sahip olduğunu belirtelim. Bir Küçük Gün Işığı dizisi 6. bölüm fragmanında karşımıza çıkan detay da suların iyice ısındığı gözler önüne serilirken, bu akşam Bir Küçük Gün Işığı yeni bölümünde yaşanacak şok anlar izleyiciyi çok şaşırtacak.

Berk Oktay ve Seray Kaya’nın birbirine uyumunun çok beğenildiği Bir Küçük Gün Işığı 6. bölümünde Elif ve Güneş’in hikayesinin herkesi kahretmeye devam edeceği gözler önüne serilirken, Dila’nın annesine kurduğu tuzak karşısında ne yapacağı merak edilmişken aslında kendi kazdığı kuyuya kendinin düşeceği ve akıl hastanesine kapatılacağı izleyiciyi aslında bir bakıma sevindirdi.

Elif ve Fırat’tan aşk bekleniyordu

Elif ve Fırat’ın daha da yakınlaşacağı söylenen Bir Küçük Gün Işığı yeni bölümünde aslında işler hiç de böyle olmayacak. İkilinin arasında fena kara kediler dolaşacak.

Hakan’ın kaza geçirdiği zaman yaşanan olayların ortaya çıkacağının iddia edildiği Bir Küçük Gün Işığı 6. bölümünde Sude’nin geçmişi araştırması sonrasında ortaya çıkacağı biliniyor.

Hakan’ın ölüm sebebi ortaya mı çıkacak

Bir Küçük Gün Işığı’ndan Hakan Fırat’ın peşinden giderken kaza geçirip öldüğü gerçeğini bilen pek de kişi olmaması dizinin gizli gerçeğinin ortaya çıkması ile daha da heyecanlanacağa benzerken, Elif Bir Küçük Gün Işığı yeni bölümünde evine gelen hacizcilerle uğraşacak.

Kaza da ölen Hakan’ın kızı ile bir başına kalan Elif’in yanında Güneş olacak ve ikili herkesi etkileyecek.

Elif ile Fırat’ın son zamanlarda yakınlaşması aralarında aşk başlayacak dedirtirken Bir Küçük Gün Işığı son bölümünde ikilinin arasının açılacağı gözler önüne serilecek.  Fırat’ın Güneş’in kimin kızı olduğunu bildiğini ima eden Dila, Fırat-Elif ikilisini karşı karşıya getirecek!

Dila, Bir Küçük Gün Işığı yeni bölümünde ortalığı karıştırmaya devam edecek.

Başa dön tuşu