Magazin

Bir dönemin güzel lokumu Aysun Kayacı ortaya çıktı! Son görüntüsü hayal kırıklığı yarattı! Hayranları şaşkın!

Bir zamanların en sevilen oyuncuları ve modelleri arasında yer alan Aysun Kayacı geçtiğimiz günlerde magazin dünyasının gündemine düştü. Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan ve yurt dışında yaşam süren güzel oyuncu değişim ile hayranlarını oldukça şaşırttı. 2012 yılında çoban ve oy konusu ile yaptığı açıklama sonrası hafızalara kazınan Aysun Kayacı geçtiğimiz hafta gelinlik seçerken kameralara yakalandı.

Oyuncunun eski fiziğinde olmadığı ve oldukça kilo aldığı görüldü. Gelinlik provası yapması da acaba evleniyor mu? Sorusunu akıllara getirdi. Ancak başarılı oyunun evlilik ile ilgili resmi bir açıklaması bulunmamaktadır. İlerleyen günlerde konuyla ilgili açıklama yapması beklenmektedir. Bu durum başta hayranlarını olmak üzere gören herkesi de şaşırttı! Çünkü Aysun Kayacı bir dönem fiziki güzelliğiyle ön planda yer alan ünlüler arasında yer alıyordu!

Hayranları Çok Şaşırdı!

2012 yılının yaz aylarında Efe Kapancı ile dünya evine giren güzel oyuncunun yeni hali sosyal medyada da oldukça ses getirdi. Hayranları ünlü isim hakkında oldukça fazla yorum yaptı. Hayranlarının en çok yaptığı yorumların başında ise kilo vermen gerekiyor, makyaja özen ver şeklinde oldu. Ünlü ismin boşanıp boşanmadığı ise bilinmemektedir.

Gelinlik seçmesinden dolayı ismin boşanmış olduğu tahmin edilmektedir. Ancak hayranlarının büyük bir kısmı boşandığını düşünmemektedir. Geçtiğimiz günlerde ki haberlerden sonra Aysun Kayacı’nın takipçi sayısında büyük bir artış yaşandığı gözlemlendi. Peki, Aysun Kayacı ekranlara dönecek mi? İşte detaylar!

Aysun Kayacı Ekranlara Mı Dönüyor?

Yeni haliyle şaşırtan başarılı isim bu haberlerin ardından resmi sosyal medya hesapları üzerinden yeniden dönüş isimli bir paylaşımda bulundu. Ardından da bazı ünlü oyuncular ile ilgili paylaşımlarda bulundu. Paylaşım sonrası ünlü mankenin ülkesine dönmesi tahmin edilmektedir. Ancak çoğu hayranın bu dönüşün iş ile ilgili olduğunu tahmin etmektedir.

Öte yandan bir bölüm hayranları ise balayı tatili için Türkiye’ye döneceğini düşünmektedir. Bilindiği üzere şu an için ünlü manen ile ilgili resmi bir iş teklifi haberlere yansımamıştı. Ancak yaz döneminin son bulması ile güzel mankenden bir açıklama gelmesi beklenmektedir.

Başa dön tuşu