Magazin

Berrak Tüzünataç kalçasını açtırıp dövme yaptırdığı yer AA ne ayıp! Bir de yatakta o erkeğin gözü önünde çıplak yatışı!

Berrak Tüzünataç  Elveda Rumeli ile çıkışını Fi ile devam ettirmiş ünlüler arasında iken güzelliği ile birlikte bir de verdiği o neredeyse frikikvari paylaşımları ile de çok konuşuluyor. Geçtiğimiz senelerde komşularının çırılçıplak dolaşıyor deyip illallah ettik yorumları yapılan Berrak Tüzünataç, aynı hamam aynı tas güzelliğini gözler önüne seriyor.

Yaz mevsimi boyunca tatilinin her karesini paylaşan Berrak Tüzünataç aslında çok masumene güzelliğe sahip iken göğüs dekolteli paylaşımları kimi zaman bayan sevenlerinin tepkisini topluyor. ‘ Ne gerek var’ paylaşımlarının yapıldığı Berrak Tüzünataç Instagram hesabı erkek takipçilerinin yakın metrajında.

Özellikle de son zamanlarda iç çamaşırsız paylaşımları ile çok konuşulan neredeyse 500 bini aşkın takipçisi bulunan Berrak Tüzünataç son sütyensiz paylaşımı ve sonrasında yatakta neredeyse çıplak hali ile yok artık  dedirtti.

‘La Casa de Raisa Vanessa filminde yer alan Berrak Tüzünataç yatakta çıplak pozu gündemde bomba gibi düştü.

Berrak Tüzünataç’ın da sosyal medya hesabında yer alan çıplak paylaşımı aslın filmin afişi olduğu öğrenilse de bu kadar açıklık pes dedirtti.

Sinan Çetin’in oğlu Rafael Çetin yönetmen koltuğunda oturduğu filmde rol alan Berrak Tüzünataç güzel fiziği ile erkeklerin başını döndürdü.

Berrak Tüzünataç’ın bu paylaşımına ünlüler dahil binlerce beğeni ve yorum yapıldı. Fiziğinin güzelliği ile erkelerin başını döndüren Berrak Tüzünataç geçtiğimiz sene tüm vücuduna Bla Bla yazdırarak çıplak şekilde poz vermişti.

Henüz 18 yaşındayken İlhan Mansız ile adı aşk dedikodularına karışması sonrasında yıldız dönemine giren Berrak Tüzünataç, sonrasında da Volkan Büyükhanlı aşkı ile adeta  ünlüler kervanında poz veren isimlerden olmuştu.

Bir dizi , film ve klipte oynayan Berrak Tüzünataç, Serdar Ortaç’ın klibinde çok dikkat çeken nü sahneler ile de gözbebeği olmuştu.

Çok sevilen oyuncu Berrak Tüzünataç güzelliği ve fiziğinin bütünlüğü dahil biz dahil herkesten tam not aldı

 

Başa dön tuşu