Magazin

Berk Oktay Bir Küçük Gün Işığı ile Yasak Elma Yıldız’ına giderin kralını yapacak

Sefirin Kızı yapımcılarının tüm hakkının üzerinde olduğu Bir Küçük Gün Işığı dizisi bu akşam ATV ekranlarında başlıyor. Sezonlar boyu süren ve en son başrolünün ayrılması sonrasında Final kararı veren başarılı yağım şirketinin emeklerinin karşılığı olacak dizi Bir Küçük Gün Işığı dizisi Yasak Elma’dan ayrılan Berk Oktay’ın, Seray Kaya ile başrolünü oynayacağı dizi olarak bizlerle birlikte olacak.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi ile Berk Oktay’ın ayrıldığı Yasak Elma dizisinin aynı gün yayınlanacak olması sosyal medya da Çağatay Yıldız’a gönderme yapacak dedirtiyor.

YAz mevsiminin henüz başında açıklanan Bir Küçük Gün Işığı dizisi ile alakalı yavaş yavaş detaylar oluşturulmaya başlanmıştı. Sonra Seray Kaya ve Berk Oktay yurt dışında birlikte görüntülenmişlerdi.

 

 

Dizinin ilk habercisi olan çekimlerinin başladığı böylece anlaşılmıştı.

 

 

Yani sezon yeni dizileri yavaş yavaş başlamaya hazırlanırken, Bir Küçük Gün Işığı dizisi yapımcıları diziyi erken başlatmak ile aslında çok da akıllıca bir hareket sergilediler.

 

Bir Küçük Gün Işığı yeni sezon yeni dizilerinin henüz başlamadığı Eylül ayının ile haftasında yayınlanarak aslında kemik kitlesini oluşturmayı hedefliyor.

 

 

Bu sezon yaklaşık olarak 15 ‘i aşkın yeni dizi başlayacak. Hepsinin devam etmeyeceğini göz önünde bulundurursak, geçtiğimiz sezon Mahkum dizisi ile akıllara kazınan Seray Sever ve Savaşçı dizisindeki ciddiyeti ile çok sevilen sonra Yasak Elma da genç kızların sinir olduğu bir tipi başarı ile oynayan Berk Oktay gibi oyuncuları barındıran Bir Küçük Gün Işığı aslında şanslı gibi duruyor.

 

 

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Berk Oktay ve Seray Kaya’nın birbirine olan uyumunu göreceğiz.

Elif karakteri üzerinden yol alacak olan Bir Küçük Gün Işığı dizisi ile alakalı tüm gelişmeler çok kısa süre ATV ekranlarında duygusal bir sahne ile başlayacak.

 

 

Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları olduğu kadar karakterleri de merakla araştırılıyor. İşte karakterler ile birlikte  oyuncular aşağıda yer alıyor.

Elif (Seray Kaya)
Fırat (Berk Oktay)
Ümran (Esra Dermancıoğlu)
Sude (Şeyma Korkmaz)
Tuğçe Açıkgöz
Güneş Hayat
Yılmaz Adam Bayraktar
Azra Aksu
Beren Kotan
Gizem Ünsal
Yiğit Yapıcı

 

 

Geçtiğimiz hafta tanıtım fragmanı yayınlanan ve ilk bölüm tanıtım resimleri yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı  dizisinde Elif karakteri ile bizlerle olacak olan Seray kaya özellikle de o örgülü saçları ve masmavi kıyafeti ile tüm dikkatleri üzerine toplamıştı.

 

Başa dön tuşu