Magazin

Ben Bu Cihana Sığmazam’a Çakırbeyli ailesi sürprizi! Yusuf Çakırbeyli EDHO’ya gelememişti! Şimdi ise başrole hazırlanıyor

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi geçtiğimiz Salı akşamı itibari ile başlamışken, ilk bölümü ile değil günlük haftalık rekoru bile kırma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğini bizlere gösterdi. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki tek eksiğin EDHO ekibi olduğu sosyal medyada konuşulurken, son dakika güzel haberlerin geldiği yönünde de açıklamalar mevcut.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ilk bölümü ile çok sevilmişken, dizide son dakika yaşanan gelişmeler Daha doğrusu ortaya atılan iddialar karşısında izleyici adeta şok oluyor.

Oktay Kaynarca ve Pelin Akil’in  EDHO’da olduğu gibi başrollerde buluşturan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oyuncu kadrosuna ek olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncularının da dahil olacağı , Çakırbeyli ailesinin Ben Bu Cihana Sığmazam ekibine girme sürprizinin yaşanacağı iddia ediliyor.

Diziye ilişkin sosyal medyada şu sıralar öyle bir gündem yaratılmış bulunuyor ki Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde EDHo’nun oyuncuları gelmesi gerekliliği ve tek eksiğin de bu olduğu konuşuluyor

Oktay Kaynarca ve Pelin Akil’in başrolünde oynadığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi önünün ne kadar açık olduğunu ispatlamış iken tüm reyting gruplarında birinci olması dizinin ne kadar başarılı bir yapım olduğunu da bizlere ispatlamış oldu.

Ancak şu sıralar sosyal medyada ortaya atılan iddialarda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile bağlantısı olacağı söylenirken Çakırbeyli ailesinin oyuncularının diziye dahil olacağı iddia ediliyor.

Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer’in Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oyuncu kadrosunda olması adına izleyici Trend Topik çalışması başlatıyor.

Yapım şirketi ve Atv’nin dikkatini çekeceği iddia edilen bu hamle sonrasında Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadrosu tam olacağı da belirtiliyor.

Başa dön tuşu