Magazin

Behzat Ç’ye Parlayan Yıldız! Özge Yağız Bakın Hangi Rolde!

Blu Tv’nin yeni Behzat Ç’si Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisine son dönemin parlayan ismi Özge Yağız’da dahil oldu!

Bir dönem Star Tv’de fırtınalar estiren ve  Türk televizyon tarihine adını yazdıran Behzat Ç yeni versiyonu ile blu Tv’de yer alacak.

Behzat Ç’nin çoğu oyuncusunun yer almasına rağmen dizinin Harun’u Fatih Artman’ın yer almaması sosyal medyada tepkilere yer almış ve aynı havayı vermeyeceğini söylenmişti.

Ancak dizinin kadrosuna güçlü isimler katılmaya devam ediyor. Onlardan biri de son olarak Baba dizisinde yer alan Özge Yağız oldu.

Özge Yağız, Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisine katıldı.

Özge Yağız Baba dizisinde Haluk Bilginer sonrası bir diğer usta isim Erdal Beşikçioğlu’yla karşılıklı oynayarak büyük bir şansa imza atacak.

BluTV’de yayınlanacak olan Behzat Ç.’nin yeni versiyonu Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi önümüzdeki günlerde sete çıkmaya hazırlanıyor.

Yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın’ın oturduğu, senaryosunu Ercan Uğur’un yazdığı Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ne en son son dönemin en başarılı oyuncusu Gökçe Eyüboğlu dahil olmuştu.

Başa dön tuşu