Magazin

Bebeklerine verdikleri isim gündem olmuştu! Barış Arduç ve Gupse Özay kızlarının fotoğrafını paylaştı

Ünlü oyuncu Barış Arduç baba olmanın mutluluğu ile kızının fotoğrafını paylaştı. Geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen çiftin bebeğe verdikleri isim ise gündem oldu. Arduç ilk kez kızını paylaştı sosyal medya yıkıldı. Detaylar haberimizin devamında…

Gupse Özay ile Deliha isimli filmde tanışan Barış Arduç, 9 Eylül günü dünyaya gelen kızının fotoğrafını ilk kez paylaştı. 2020 yılında sade bir nikah ile dünya evine giren Barış Arduç ve Gupse Özay çifti ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Babalık heyecanı yaşayan ünlü oyuncu kızıyla paylaşımlar yapmaya başladı bile. Ünlü çiftin kızlarına verdikleri isim ise sosyal medyada gündem oldu.

“Jan Asya”

Uzun zamandır ilişki yaşayan ve bu ilişkilerini 2020 yılında evlilik ile ilerleten çift, bu yıl anne baba olma heyecanı ile beraberliklerini taçlandırdı. Çift minik kızlarına Jan Asya ismini verdi. Koydukları isim ile sosyal medyada gündem olan çift, bebekleri ile paylaşım yapmayı da ihmal etmedi.

Minik bebeklerine Jan Asya ismini veren oyuncu çift sosyal medyada gündem olunca herkes Jan’ın anlamını merak etmeye başladı. Jan adının anlamı ise atak, çevik, becerikli, çalışkan, asil soylu bir aileden gelen anlamına geliyor. Yakışıklılığı ile genç kızların hayran olduğu Barış Arduç’un kızı ile yaptığı paylaşımlara yorum ve beğeni yağdı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Barış Arduç, kızının elini paylaşarak, “Hoş geldin Jan Asya Arduç. Arayan, soran herkese çok teşekkürler” notunu düştü.

Başa dön tuşu