Magazin

Balkan Ninnisi 11. bölüm de her şey tersine dönecek! İzleyici ağzı açık neler oluyor diyecek

Salı akşamlarının sevilen dizisi Balkan Ninnisi 11. bölümü ile izleyiciyi adeta ekranlara kilitleyeceğe benzerken dizi hakkında final iddiaları bu bölüm ile son bulacağı da konuşuluyor.

Balkan Ninnisi yaz dizisi olarak yoluna devam ederken, ilk 8 bölümlük anlaşmayı geçmiş devam kararı ile çekimler devam etmekte. Ancak yeni sezon dizileri başlaması ile birlikte gün değişikliği ve hemen akabinde de final olacak iddialarıyla birlikte Balkan Ninnisi günü değişmeden final yapacak söylentileri de mevut. Bu iddiaların asılsız mı olacağı zamanla belli olacakken Balkan Ninnisi  11. bölümü ile her şeyin tersine döneceği söyleniyor.

Balkan Ninnisi 11. bölüm fragmanı ile birlikte yeni bölümü kemik izleyici kitlesi merakla beklemektir. Olumsuz olan her şeyin Balkan Ninnisi  11. bölümünde olacağı konuşuluyor.

6 Eylül’de Balkan Ninnisi 10. bölümü ilgi ile takip edilmişti. Birbirinden ünlü ve başarılı oyuncuları bir araya getiren Balkan Ninnisi dizisi yeni bölümünde imkansız aşkın kalmayacağı söyleniyor.

Süleyman Arif ve Daniel için adeta dönüm noktası olarak belirlenen Balkan Ninnisi 10. bölümü sonrasında gelişmelerde aile fertlerinin huzursuzluğu gözler serilmişti.

Neriman ve Elena Süleyman’ın karşılaştığı kişi karşısında şoka girerken, korkularından kime ne diyeceklerini şaşırmışlardı.

Süleyman’ın Üsküp’ü terk etmek istemesi geçmişte yaşadıklarının tekrar aklına gelmesi olurken Balkan Ninnisi 11. bölüm fragmanı detayları oluştuğu anda haberimiz güncellenecek.

Başa dön tuşu