Magazin

Bahar Candan Onlyfans sonrası sevgiliden nasıl para kazanılır açıkladı! Bu kere soyunmadı direk açtı

Bahar Candan’ın Onlyfans üyeliği erkekler tarafından adeta aranma rekorlarını kırmakta. Geçimini neredeyse çıplak soyunarak cüretkar videoları ile sağlayan Bahar Candan bir de bir de nasıl geçinilir nasıl para kazanılır isimli bir video paylaşarak herkese adeta ayar verdi.

Bir Moda programlarının rezilliği, bir de evlendirme programlarının rezillikleri sonradan ortaya programa dahil olan yarışmacılar tarafından sağlanmışken Bahar Candan’da ablası ile katıldığı bu programlar sonrasında ünlü olmak adına soyunmayı bile göze almışlardı.

Bahar Candan işi daha da ilerleterek Onlyfans üyeliği oluşturmuş ve sapkınlıklarına Onlyfans üzerinden devam etmiş bir de bunun üzerine on binlerce lira para kazanmıştır. Bahar Candan isimli ne iş yaptığı belli olmayan yarışma sonrasında şarkı çıkaran, şarkı çıkardığı bile bilinmeyen sonrasında ise fenomen olarak yoluna devam eden bahar Candan dan para kazanma derslerine tepki üzerine tepki yağıyor.

500 bini aşkın Instagram takipçisi bulunan Bahar Candan, Onlyfans’ı aratmıyor dedirtecek fotoğraflar paylaşmakta.

Ebru Gündeş ile eski sevgilisinin evlenmesine sosyal medyadan yorum yapan Bahar Candan çocuk aldırdığı sevgilisine ‘neden evlendin’ yorumunu yaptı.

Bahar Candan’dan para kazanma dersleri şeklinde yapılan paylaşımlarında hayatına giren her adamdan para kazandığını açıklaması ve para aşık olduğunu, para için utanmadığını açıklaması Bahar Candan’a tepki üzerine tepki yağdırdı.

Bahar Candan’ın sosyal medya hesabı ınstagram’a girenler nasıl şok oluyorsa Bahar Candan Onlyfans hesabına girenlerin ağzı adeta açık kalıyor.

Frikik vermek için uğraşmayan frikik verdiğini her seferinde açık açık ifade etmekten utanıp sıkılmayan Bahar Candan sansürlemeden paylaştığı bacaklarını açmış olduğu pozunun iğrençliği unutulmamışken verdiği para dersi binlerce yorum aldı.

Babası Üniversite de profesör annesi matematikçi olan bahar Nihal Candan kardeşlerin güzellik merkezi olduğunu bilmeyen yoktur.

Babası kızlarının güzellik merkezinden çıkmadığı sebebiyle kendilerine özel güzellik salonu açtığını biliyor musunuz?

Aşko yorumlarıyla, paraya aşko diyen Bahar Candan, hayatına giren tüm adamlardan da para kazandığını söylemesi, sosyal medya da’ senin gibilerinden mi para dersi alacağız ‘ şeklinde yorumlandı.

Bahar Candan’ın profilindeki takipçi sayısının neden her gün kat kat arttığını soracak olursanız bunun cevabını profilindeki çıplağın ucundan dönüş paylaşımlarında bulabilirsiniz.

Yat üzerinde bikinili haliyle elinde kürekle poz veren Bahar Candan’a ‘elinde kürek olduğuna göre yatı A101 den aldın’ yorumları ile dalga geçildi

 

 

Başa dön tuşu