Magazin

Baba, Üç Kız Kardeş kolları sıvasa da Ben Bu Cihana Sığmazam aylardır bekleniyor! Hele ki Kusursuz Kiracı hiç şansı yok

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi bu akşam startını vermeye hazırlanıyor. EDHO gününde yayınlanacak Olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi,; Kusursuz Kiracı, Baba ve Üç Kız Kardeş dizilerinin pabucunu dama attıracağa benziyor.

Geçtiğimiz sene  o kadar da başarılı oyuncuların olmasına rağmen reytinglerde çok üst sıralara yerleşemeyen Baba dizisinin kaderi aynı Üç Kız Kardeş dizisine yenildiği gibi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi karşısında da ağır yenilgi olacağı söyleniyor.

Geçtiğimiz sene o kadar ilerleyen hatta haftalıkta bile birinciliğe ulaşabilen Üç Kız Kardeş dizisi de günlük reytinglerde Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi reytingleri karşısında adeta ezileceğe benzeyecek yorumları EDHO hayranları tarafından yapılıyor.

Kusursuz Kiracı zaten gerilim dizisi deyip de sonradan garip bir aşk hikayesine dönüşmesi ile reytingi düşmüşken, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile rekabet edemeyecek kapasite de olduğu söyleniyor.

Reytinglerde başarılı olamasa da kemik izleyici kitlesinin sahip çıktığı Baba dizisi de bu akşam sezon finali sonrasında kaldığı yerden devam etmeye hazırlanırken, yepyeni oyuncuları bakalım başarısını nereye taşıyabilecek merakla bekleniyor.

Salı rekabetine TRT1 çok pasif kalacağı Balkan Ninnisi dizisi az bir izleyici de zamanla hakkında çıkacak olan final iddiaları ile diğer dizilere kayacağı da biliniyor.

Her dizi için Tek rakip Ben Bu Cihana Sığmazam olmayacak. Salı günü rekabeti bakalım ne derecede kimin birinciliği ile sonuçlanacak.

Ancak geçtiğimiz sezon hikayesinin basitsendiği Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş gibi ülkenin başarılı oyuncularının rol aldığı Baba dizisi kadrosuna dahil ettiği 7 oyuncu ile adeta küllerinden doğacak denilirken, Levent Ülger bu isimlerin ise neredeyse başını çekiyor.

Üç Kız Kardeş dizisi izleyicisi dizisine sahip çıkacaktır. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ise EDHO kemik kadrosu ile başlayacağından sonrasında hangi diziden ne kadar izleyici toplayacağına bağlı olarak, reytingler merak ediliyor. Baba dizisi olağanüstü gösterdiği güç savaşından galip çıkmayı başaracağa benzediği Salı akşamları reytinglerinde Kusursuz Kiracı’nın Ben Bu Cihana Sığmazam dahil 3 dizi karşısında aslında hiç mi hiç umudu yok. ,

Oktay Kaynarca hayranları adeta yolunu gözlediği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin arkasında durursa değil günlük haftalık bile tüm dizileri sollayacağa benziyor.

 

Başa dön tuşu