Magazin

Baba dizisi finali ve hatta sahnesi kulislerce doğrulandı! Şok detayı herkes kaçırmıştı! Her şey ilk bölümde bilindi izleyici kahroldu

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’a hiç yakışmayan bir son. Baba dizisi final yapacak. hatta dizinin final sahnesi bile kulislerde dolanıyor.  Tolga Sarıtaş’ın 2. hüsranla sonuçlanan dizisi Baba dizisi olarak tarihe geçecekken, Baba dizisi finalinde taş üzerinde taş kalmayacak. Zengin olma hayali kuran herkes yok olup Baba tarihinin derinliklerine gömülecek.

Usta Oyuncu Haluk Bilginer’in rolünü oynamakla kalmadığı yaşadığı dizi Baba maalesef ki hak ettiği ilgiyi iki sezondur göremiyor. baba dizisi final kararı aldığını açıklama da bugün yarın gerçek ortaya çıkacak. Yavaş yavaş konağa ait görüntüler oluşmaya başlasa da Baba dizisinde Saruhanlı tekrar konağa yerleşmenin cezasını ağır ödeyecek.

Baba dizisi finalinde konakta bombalar patlayacak

Emin Saruhanlı’nın hiç konuda taviz vermeden hayatını idame ettirdiği kendi doğrularını sorgulatılmadığı dizi Baba dizisi yayınlanan tanıtım fragmanı ile final sahnesini sunduğunu biliyor muydunuz?

Her Hafta Salı günü Show TV ekranlarında yayınlanan Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Hakan Kurtaş Ve Özge Yağız’ı başrollerde buluşturan dizi Baba dizisi 2. sezonuna başladı başlayalı hala daha kendini toparlayamadı. Hele ki Kadir Saruhanlı’nın tuvalet sahnesi hala daha çok konuşulurken, Emin Saruhanlı’nın bulunması da diziyi reytinglerde üste taşıyamadı.

Adeta oyunculuğunu konuşturan Haluk Bilginer rolü ile adeta özdeşleşirken, bu sezon sonuna kaldan Baba dizisinin final kararını alacağız ve öyle ki Baba dizisi finali felaketleri de eşiğinde taşıyor.

Baba dizisi geçtiğimiz Ocak ayında başlamış, ancak diğer dizilerin izleyici kitlesi çoktan oluştuğu için geç kaldınız denilmiş ve reytinglerini bir türlü toplayamamıştı.

Baba dizisi en son bölümünde KAdir Babası Emin’i bulmuş ve sokakta kaldığı günlerin acısı da ailesini vurmuştu. Ancak Emin babanın hiç bir şeyi hatırlamaz hali herkesi kahrederken, özellikle de Tolga Sarıtaş ile Haluk Bilginer’in kavuşma sahnesi herkes ağlatmıştı.

Öyle ki Baba dizisinde daha çok ağlayacaksınız deniliyor

Peki Baba dizisi ne zaman final yapacak? Baba dizisi finali nasıl olacak? soruları ile boğuşan izleyicisi bu detayı okuduktan sonra kahrolacak.

Baba dizisi reytinglerde 12. sıraya kadar gerilemesi final geliyor dedirtirken Baba final sahnesini aslında daha tanıtım fragmanında izlediniz.

Baba dizisinde yavaş yavaş yalı tekrardan belirmeye başlamışken Saruhanlı ailesi yavaş yavaş yalıya geri dönüyor. Aralarından ayrılanlar ile birlikte dizinin izleyicisi de ayrılmışken, olan yalıya taşınınca oluyor ve her yerin darmadağın olmuş hali ile dizi final yapıyor.

 

Başa dön tuşu