Teknoloji

İphone telefonlarda dev indirim! Stoklar bitiyor! İphone 13 pro max, pro, 13, iphone 12 pro max, pro, 12 fiyatları düştü! İşte 2022 güncel iphone fiyatları!

Son dakika dev indirim nihayet başladı, vatandaşlar çılgına döndü, kapış kapış gidiyor, stoklar bitti, tükendi! İphone başlatmış olduğu indirim hareketine tam gaz devam ediyor. Teknosa mağazalarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor, yaşanan gelişmelerin her geçen gün ciddi oranda gelişim göstermesi kişileri heyecanlandırıyor. İphone marka telefonlar son günlerin en gözde ürünler olarak ön plana çıkmayı başarıyor.

İPhone 15 Pro Max yakıp geçecek! Daha önce hiçbir telefon böyle olmadı! Öyle bir özelliği var ki…

Ürünlerin en gözde ürünler olarak piyasaya çıkmasında ürünlerin özelliklerinin etkili olduğu belirtiliyor. Tam da bu noktada Apple son zamanlarda indirimli ürünleriyle karşımıza çıkan bir marka olarak adından sıklıkla söz ettiriyor. Özellikle Teknosa bu konuda ipi göğüslüyor!

Apple Çıldırdı Teknosa İndirimi Başlattı!

Kaliteli bir telefon modeline sahip olmak istiyorsanız Apple marka telefonlar sizlere bu alanda en iyi deneyimi sunmayı başarıyor. Markanın telefonları her geçen gün gelişim göstererek birçok kişinin markadan yararlanmasında etkili oluyor.

Türkiye’de yaşanan dolar kurundaki ciddi artışların ardında İphone marka telefonların fiyatlarında sert yükselişler yaşandı. Fakat bu sert yükselişlere kafan tutan ve dolara meydan okuyan Teknosa mağazaları dev indirim olanaklarını kişilere sunmayı başardı. İndirim olanaklarının gelecek günlerde daha ciddi oranda artması bekleniyor.

İphone 12 Düştü!

İphone 12 fiyatları 13999 TL bandına geriledi, vatandaşlar en çok bu habere sevindi. Böylelikle artık herkes İphone 12 sahibi olabilecek. Kişilere sunulan imkanların gelecek günlerde artırılması bekleniyor. Kişiler ayrıcalıklı hizmet standartlarından faydalanma fırsatlarına sahip olabiliyorlar. İphone 12 Pro Max fiyatları ise 20.999 TL bandından işlem görüyor. Kişilere sunulan hizmet olanaklarının gelecek günlerde daha çok imkanlar dahilinde düşmesi bekleniyor.

Fiyatlarda yaşanan sert düşüşlerin ardından kişiler Teknosa mağazalarına akın ediyor, vatandaşlar adeta çıldırdı, stoklar 1-2 gün içinde bitecek! Stoklar bitmeden siz de bu olanaklardan faydalanmak istiyorsanız İphone telefonları almak için Teknosa mağazalarına koşabilirsiniz. Teknosa mağazalarına koşarak siz de İphone 13 sahibi olabilirsiniz. Böylelikle ayrıcalıklı bir hizmetten cazip fiyatlara faydalanmış olursunuz.

 

Başa dön tuşu