Magazin

Ata Demirer aşk orucunu bozdu! Genç sevgili iddiaları ortalığı karıştırdı

Ünlü oyuncu ve komedyen Ata Demirer hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Başarılı oyuncunun 8 yıllık aşk orucunu bozduğu ve genç bir sevgilisi olduğu iddia edildi. Yıllar önce Özge Bora ile ayrılan daha sonra hayatına kimseyi almayan Demirer’in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Detaylar haberimizin devamında…

Bir süredir ortalarda görünmeyen Ata Demirer hakkında ortaya atılan iddialar herkesi şoke etti. Ünlü komedyenin aşk orucunu bozduğu ve yeni bir aşka yelken açtığı, yeni aşkının da kendisinden küçük olduğu aktarıldı.

Ata Demirer 8 yıllık aşk orucunu bozdu mu?

Ata Demirer Eyvah Eyvah filminde tanıştığı Özge Borak ile 2012 yılında dünya evine girmişti. Mutlu bir beraberlik yaşayan ünlü çift, iki yıllık bir evliliğin ardında beklenmedik bir şekilde 2014 yılında boşanma kararı alarak yollarını ayırmışlardı. Özge Borak ile ayrıldıktan sonra kendini aşka kapatan ünlü oyuncu işleri ile ilgilenmeye başladı. Yıllardır kimse ile bir ilişkisi olmayan Ata Demirer 8 yılın ardından yeni bir ilişkiye başladı iddiaları gündem oldu.

Uzun süre hayatına kimseyi almayan Ata Demirer’in aşk orucunu bozduğu ve kimono tasarımcısı Serenay Tütüncü‘yle ilişki yaşamaya başladığı iddia edildi. İkilinin çok iyi vakit geçirdiği ve anlaştığı ileri sürüldü. Bu haber ile magazin dünyası şaşkına dönerken Demirer konu hakkında hemen açıklama yaptı. Bir magazin programında işlenen konu üzerine sosyal medya hesabı üzerinden fotoğraf paylaşarak, “Gerçek dışı” diyerek durumu yalanladı. Böyle bir aşkın olmadığını aktarmış oldu.

Başa dön tuşu