Magazin

Aşk-ı Memnu’nun Bülent’i sevgilisiyle yatak pozunu paylaştı! Netflix içeriklerine laf etmişti kendisi daha beter oldu

Aşk-ı Memnu’nun Bülent’i olarak ün kazanan Batuhan Karacakaya Şimdilerde Survivor Batuhan olarak tanınıyor. TV8 ekranlarının fenomen yarışmalarından Survivor’a katılmış daha sonra da All Star’a katılarak 3. olarak bitirdi. Hırslı yarışmacılardan olan Karacakaya bir dönem dijital platform olan Netflix hakkında söyledikleri ile gündem olmuştu. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı poz ile gündem oldu. Detaylar haberimizin devamında…

Bir zamanların efsane dizi olan Aşk-ı Memnu dizisinde Bülent Ziyagil karakteri ile hafızalara kazındı. Batuhan Karacakaya, “Netflix’te bir dizi izlerken bir anda çok açık bir sahneyle karşılaşmaktan sıkılıyorum. Muhafazakar bir aileyim. Salonda Netflix izlerken annem geçerken saçma sapan bir sahnenin olmasını izlememi görmesinden geriliyorum. Bazı dizileri salonda rahat izleyemiyorum. RTÜK bu kadar katı olmamalı ama cıvkını çıkaranlar da var.” demişti.

sosyal medyanın diline düştü

Batuhan Karacakaya Netflix hakkında söyledikleri sözler üzerine sosyal medyada gündem olmuştu. Bu durum üzerine Karacakaya sosyal medya hesabından sevgilisi ile paylaştığı yatak pozu ile gündem oldu. Ünlü ismin pozu sosyal medyanın diline düştü. Takipçileri “Netflix’e içerik çekiyor herhalde” dedi.

Batuhan Karacakaya kimdir?

Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997’de İstanbul’da dünyaya geldi. Türk oyuncudur ve mimardır. İlk projesin Beşinci Boyut dizisi ile başladı ve bu dizide konuk oyuncu olarak yer almıştır. Sosyal medyada Bülent Ziyagil adıyla tanınır. Kendisi, Aşk-ı Memnu dizisinde 2008 ile 2010 yılları arasında “Bülent Ziyagil” rolüne hayat verdi. Daha sonra Umutsuz Ev Kadınları dizisinde “Mert” karakterini canlandırdı. Diriliş Ertuğrul dizisinde “Dündar Bey” rolünü can verdi. 2021 yılında Acun Ilıcalı’nın sunuculuk yaptığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılmış ve ünlüler takımında yer almış ve yarışmada 7. olmuştur. 2022 yılında Survivor 2022: All Star yarışmasına yeniden katılmıştır ve yarışmayı 3. olarak tamamlamıştır.

Başa dön tuşu