Magazin

Artık kalçası ile Latin Amerika fırtınası estiremeyecek! Yürekleri hoplatan Kim Kardashian o hali şok etti

Amerikan dünyasının en açık yıldızı Kim Kardashian eşinden ayrılması sonrası daha da bir açılıp saçılırken, bir de erittiği o kalçalarını gösterince olay üzerine olay yarattı.

Tüm dünyanın gözde isimlerinden olan Kim Kardashian son zamanlarda kafayı kalçalarına takmıştı. Kalçasını küçültmek için bire dizi operasyon geçiren Kim Kardashian’ın tüm kıvrımları yerine gelmiş dedirtecek görüntüleri sosyal medyanın diline düştü.

O muhteşem fiziğini paylaşan Kim Kardashian’ın o meşhur kalçalarından eser kalmadı dedirtti.

8 yıllık kocası Kenya West’ten ayrılması sonrasında fiziğine daha bir önem verdiği görülen Kim Kardashian’ın meşhur büyük kalçasındaki implantları çıkardığı ve normal boyutlarına döndürdüğü halini paylaşması tüm erkeklerin yüreğini hoplattı.

Herkesin başını döndüren Kim Kardashian bir reklam için giydiği o mavi elbisesinde vücudu değil kalçası ön plandaydı. Ve olan oldu Sosyal medya Kim Kardashian  ile çalkalandı.

Kalçasının erimiş hali bu diyenler de oldu. Tüm vücudunun kıvrımlarının gösterildiği reklam filmi şimdiden mily6onlarca kişiye ulaştı.

Günümüzde özellikle de yabancı ünlülerin dahil olduğu kalça küçültme operasyonları furyasına Kim Kardashian da dahil oldu. Ülkemizde ise bu durum ile alakalı pek bir girişim yok.

Yurdumun güzel ünlüleri güzelliklerine güzellik katmak ya da yaşlanan vücudunu onarmak adına operasyon geçirirken, en son gündem olan isim trans birey olan Meli Bendeli olmuştu.

Göğüs operasyonu geçiren Meli Bendeli geçtiğimiz günlerde damgasını vurmuştu.

Kim Kardashian’ın kalça estetiği yaptırdığı hali şu sıralar Türk basını olduğu yabancı basının da gözde paylaşımları arasında yer alıyor.

 

Başa dön tuşu